fbpx

Gyógyüdülés a testi-lelki egészségért!

A gyógyüdülés remek választás, ha a pihenés és a gyógyulás tökéletes párosára vágyik. Foglaljon szobát, és fedezze fel sokszínű szolgáltatási palettánkat!

Amikor valamilyen egészségügyi probléma gyötör minket, természetes, hogy orvoshoz fordulunk és megpróbálunk a gyógyulásra koncentrálni. Ez azonban nem is olyan egyszerű feladat otthon, hiszen nem hanyagolhatjuk el a mindennapi feladatainkat és nem tudunk megszabadulni a stressztől. Ahhoz, hogy visszakapjuk egészségünket és testileg, lelkileg feltöltődjünk, ki kell szakadnunk a megszokott környezetből, ehhez pedig a legjobb választás egy gyógyüdülés.

A gyógyüdülés magába foglal mindent, amivel gondoskodhatunk fizikai és szellemi egészségünkről, ezért érdemes olykor betervezni egy ilyen programot. Egy gyógyászatra szakosodott csapat támogatását élvezhetjük napközben, este pedig egy hotel kényelmében hajthatjuk álomra a fejünket, távol az ügyes-bajos dolgainktól. Ez az, amire szükségünk van a teljes regenerálódáshoz és ahhoz, hogy extra energiával felvértezve térjünk vissza a mindennapi teendőinkhez. Ám természetesen nem mindegy, hol tervezünk üdülni, alaposan meg kell fontolnunk, hogy az ország melyik pontját válasszuk és azt is, hogy melyik hotelben foglaljunk szállást. Talán nem meglepő, ha a legtöbbünknek Hajdúszoboszló jut eszébe elsőként, amikor a gyógyüdülés helyszínét tervezgetjük. A város méltán híres gyógyvize sokféle egészségügyi panaszt képes enyhíteni, és fontos szerepet játszik a megelőzésben is, hiszen különleges összetételének köszönhetően támogatja egészségünket. A kérdés már csak az, hogy melyik hotelt válasszuk ahhoz, hogy maximális kényelemben legyen részünk az első pillanattól az utolsóig?

Így kapcsolódik a gyógyüdülés tervezéséhez a Hotel Barátság, ami az egyik legjobb döntés, ha Ön is a városban szeretne szállást foglalni! Nálunk ugyanis nem csak mindennel felszerelt szobák várják a vendégeket, hanem egy saját fürdő és számtalan gyógykezelés is, így ki sem kell mozdulnia a hotel területéről, ha úgy tartja kedve.

gyógyüdülés

Különböző élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medencéinkben gondtalanul relaxálhat, miközben a termálvíz jótékony hatásainak köszönhetően szinte újjászülethet a teste. Szaunázás közben regenerálódhat és szinte észrevétlenül töltődhet fel energiával, így ezt sem érdemes kihagynia, ha úgy dönt, hogy a mi hotelünket választja a gyógyüdülésre. Különféle masszázskezelések várják, és a sókamrát is használatba veheti, ha arra van szüksége. Szakorvosunk egyedi kúrát állít össze állapotának és panaszainak megfelelően, melynek köszönhetően hatékonyan gyógyulhat a hotelünkben töltött idő alatt. Nálunk minden adott ahhoz, hogy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottabbá váljon, egészségesebbnek, fittebbnek, sőt, fiatalabbnak fogja érezni magát a gyógyüdülés végére!

Úgy érzi, hogy pontosan erre van szüksége? Engedélyezzen magának egy kis pihenést, regenerálódjon és pihenjen nálunk, hogy a gyógyüdülés után újult erővel vághasson neki a mindennapoknak! Nézzen körül honlapunkon, és ismerkedjen meg szolgáltatásaink részleteivel, ha pedig kérdése lenne a témában, bátran keressen fel minket! Amennyiben elérkezettnek látja az időt a feltöltődésre, foglaljon szobát hotelünkben, és jöjjön el hozzánk egy élményekben gazdag gyógyüdülésre!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.