fbpx

Fontos egy céges rendezvény?

 

Ha az ügyfelek és a munkatársak megfelelő motivációt illetve inspirációt kapnak a cégétől, annál valószínűbb, hogy hűségesek maradnak!

Hajdúszoboszló kiváló választás céges rendezvény helyszínként. A Hotel Barátság U-Pub részén ideális helyszínt biztosítunk, tökéletes helyszínek állnak rendelkezésére, amennyiben céges rendezvények, tréningek vagy akár baráti összejövetelek helyszínét keresi. Termeink ideálisak kisebb vagy nagyobb létszámú eseményekre egyaránt. Kérésére akár zártkörűen is.

céges rendezvény csapatépítés

Céges rendezvény vagy csapatépítő szervezése

 

A céges programot jól és egyedi igény szerint megszervezni nem könnyű feladat. Hasonlóan, mint esküvő, családi vagy üzleti esemény esetén. Már az ajánlatkérés megírása is gondot okozhat, hogy a végeredmény a legjobb party legyen, ami elérheti célját.
Csapatunk leveszi vállukról ezt a terhet és több éves gyakorlatunk garantálja a sikeres rendezvények rendezését.

 

Miért válasszon minket?

  • A szálloda parkolójából közvetlenül is megközelíthető U-Pub részünk
  • Kiváló konyhánk és képzett kollégáink mindent megtesznek rendezvénye sikeréért
  • Több termes elhelyezkedésének köszönhetően, egyszerre étkezhetnek, vagy szórakozhatnak vendégei
  • Bárunk széles italválasztékkal áll rendelkezésükre
  • Amit egy helyen megtalálnak: szabadulószoba, bowling, biliárd, darts, léghoki, csocsó
  • Itt található Hajdúszoboszló egyetlen Szabadulószobái, amely a legkiválóbb csapatépítő szórakozás
  • A Hotel Barátságban lehetőségük van kedvezményes szállást is foglalni, valamint saját wellness részlegünket használni.

Ha szeretné Hajdúszoboszlón páratlan szolgáltatásokat nyújtó igényes helyszínén tartani zártkörű rendezvényét, ne habozzon, és kérjen ajánlatot online, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnek a kapcsolatot!

Mi mindent megteszünk azért, hogy rendezvénye tökéletes legyen!

Céges rendezvény és csapatépítő 

Velünk minden esemény igazán egyedi lesz. Legyen szó karácsonyi buliról, csapatépítésről vagy bármilyen más programról, nálunk minden lehetőség adott a közös élményekhez. Ha a rendezvényhelyszín kiválasztása előtt áll, ne felejtsen el ajánlatkérést tenni, hogy olyan helyszínt találjon, amely valóban alkalmas az elképzeléseihez.

Legyen bármilyen nagy vagy kis az esemény, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő rendezvényhelyszínt. Így lesz a napja igazán különleges és emlékezetes. Egyedi ötleteit valóra váltjuk, és közösen felépítjük azokat a programokat, amelyek mindenkit elvarázsolnak. Ha még nem tudja, milyen programot szervezzen, ne aggódj, szívesen segítünk a megfelelő ötletekkel.

Rendelkezünk minden szükséges felszerelésekkel és lehetőségekkel, hogy minden rendezvény a legjobb legyen. Csak hozza magával a csapatát, és mi megteszünk mindent, hogy mindenki igazán élvezze az eseményt. Legyen szó csapatépítésről, céges buliról, vagy akár karácsonyi rendezvényről, nálunk minden szó számít, és mindenki igazán elégedett lesz. Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen ajánlatot még ma!

Fontos, hogy az ajánlatkérés során részletesen ossza meg velünk rendezvényének elképzeléseit. Minél több információval lát el minket, annál jobban tudunk megfelelni az igényeinek. Írja le, hogy milyen típusú eseményt tervez, hány vendéget vár, és milyen felszerelésekre vagy szolgáltatásokra van szüksége. Minél pontosabban megfogalmazza elképzeléseit, annál könnyebben tudunk egyedi és személyre szabott ajánlatot készíteni.

Emellett ne feledkezzen meg a telefonszám megadásáról is. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy személyesen is felvegyük Önnel a kapcsolatot, és tisztázzuk az esetleges további részleteket. Így biztosíthatjuk, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és minden kívánságát figyelembe vesszük.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és várjuk az ajánlatkérését. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk a rendezvénye tervezésében és lebonyolításában.