Fürdő

A szálloda saját fürdője és wellness részlege számtalan élményt biztosít.

Ellenőrzött és minősített vizünkre alapozva több mint 40 féle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

A Szálloda kertjében egy egész évben működő gyógyvizes medence élményelemekkel, a nyári hónapokban saját úszómedence üzemel

Strand

Megújult strand részünkön nyári szezonban 20 méteres úszómedence működik. Egész évben üzemelő termálvizes medencénk újabb élményelemekkel gazdagodtak. Sörkertünkben széles italválasztékkal várjuk vendégeinket.

Fürdő wellness strand

Termálcsarnok

A termálcsarnokban két különböző hőfokú gyógyvizes medence élményelemekkel (buzgárok, nyakzuhany, derékzuhany) áll a vendégek rendelkezésére. A súlyfürdő, Kneipp-kúra medencék a gyógykezeléseket hatékonyabbá teszik. Az infraszauna, a finnszauna, a gőzfürdő és a pezsgőfürdő gondoskodik a kellemes regenerálódásról és a felfrissülésről.

Gyógyfürdő wellness termálvíz

Gyermekpancsoló

A gyermekpancsoló a kisebb gyerekek részére biztosítja a felhőtlen szórakozást.

Gyermekmedence

Mozgáskorlátozott vendégeinknek

Mozgáskorlátozott vendégeink számára a lépcsőkön történő közlekedéshez és a medencékbe történő ki- és beszálláshoz külön erre a célra kialakított gépekkel rendelkezünk.

Fürdő csarnok wellness központ

Pin It on Pinterest

Share This

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.