A szálloda saját fürdője és wellness részlege számtalan élményt biztosít.

Ellenőrzött és minősített vizünkre alapozva több mint 40 féle fürdő, wellness és gyógykezelést vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

A Szálloda kertjében egy egész évben működő gyógyvizes medence élményelemekkel, a nyári hónapokban saját úszómedence üzemel

Strand

Megújult strand részünkön nyári szezonban 20 méteres úszómedence működik. A modern gépészetünk révén a medence vize fűthető, amely miatt tovább élvezhetik a fürdő adta élményeket. Egész évben üzemelő termálvizes medencénk újabb élményelemekkel gazdagodott.

Sörkertünkben nyáron széles italválasztékkal várjuk vendégeinket. A napvitorláink alatt árnyékos helyen hűsölhetnek vendégeink.

Fürdő wellness strand

Termálcsarnok

A termálcsarnokban két különböző hőfokú gyógyvizes medence élményelemekkel (buzgárok, nyakzuhany, derékzuhany) áll a vendégek rendelkezésére. A súlyfürdő, Kneipp-kúra medencék a gyógykezeléseket hatékonyabbá teszik. Az infraszauna, a finnszauna, a gőzfürdő és a pezsgőfürdő gondoskodik a kellemes regenerálódásról és a felfrissülésről.

Gyógyfürdő wellness termálvíz

Gyermekpancsoló

A gyermekpancsoló a kisebb gyerekek részére biztosítja a felhőtlen szórakozást. A fürdő medencét csak szülői felügyelettel vehetik igénybe a gyermekek. 

Gyermekmedence

Mozgáskorlátozott vendégeinknek

Mozgáskorlátozott vendégeink számára a lépcsőkön történő közlekedéshez és a medencékbe történő ki- és beszálláshoz külön erre a célra kialakított gépekkel rendelkezünk.

Fürdő csarnok wellness központ

Foglalja le szállását és élvezze a Hotel Barátság fürdő és wellness részlegének minden szolgáltatását korlátlanul!

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.