fbpx

A szálloda saját fürdője és wellness részlege számtalan élményt biztosít.

Ellenőrzött és minősített vizünkre alapozva több mint 40 féle fürdő, wellness és gyógykezelést vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

A Szálloda kertjében egy egész évben működő gyógyvizes medence élményelemekkel, a nyári hónapokban saját úszómedence üzemel

Strand

Megújult strand részünkön nyári szezonban 20 méteres úszómedence működik. A modern gépészetünk révén a medence vize fűthető, amely miatt tovább élvezhetik a fürdő adta élményeket. Egész évben üzemelő termálvizes medencénk újabb élményelemekkel gazdagodott.

Sörkertünkben nyáron széles italválasztékkal várjuk vendégeinket. A napvitorláink alatt árnyékos helyen hűsölhetnek vendégeink.

Kültéri medencék hőfoka:

Amőba termálvizes medence: 34-38 °C
Úszómedence: 24-26 °C

Úszómedence

Termálcsarnok

A termálcsarnokban két különböző hőfokú gyógyvizes medence élményelemekkel (buzgárok, nyakzuhany, derékzuhany) áll a vendégek rendelkezésére. A súlyfürdő, Kneipp-kúra medencék a gyógykezeléseket hatékonyabbá teszik. Az infraszauna, a finnszauna, a gőzfürdő és a pezsgőfürdő gondoskodik a kellemes regenerálódásról és a felfrissülésről.

Beltéri medencék hőfoka:

I. termálvizes medence: 30-34 °C
II. termálvizes medence: 36-38 °C
Jakuzzi: 32-34 °C
Kneipp termál-/hideg vizes medence: 38-40 °C / 16-20 °C
Szauna merülő medencéje: 20-24 °C
Súlyfürdő (átlagosan): 34 °C

Gyógyvizes medencék

Gyermekpancsoló

A gyermekpancsoló a kisebb gyerekek részére biztosítja a felhőtlen szórakozást. A fürdő medencét csak szülői felügyelettel vehetik igénybe a gyermekek. 

A medence hőfoka 32-34 °C

Gyermekmedence

Mozgáskorlátozott vendégeinknek

Mozgáskorlátozott vendégeink számára a lépcsőkön történő közlekedéshez és a medencékbe történő ki- és beszálláshoz külön erre a célra kialakított gépekkel rendelkezünk.

Pezsgőfürdő

Foglalja le szállását és élvezze a Hotel Barátság fürdő és wellness részlegének minden szolgáltatását korlátlanul!