fbpx

U-PUB Rendezvény És Konferencia Központ

 
A szálloda alagsorában található teljes mértékben klimatizált “U”-PUB Bowling és Konferencia Központban a következő konferencia szolgáltatásokkal állunk Kedves Vendégeink rendelkezésére:

300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, és két egyenként 40 személyes szekcióterem. Emellett rendelkezésre áll további tárgyaló és egy 70 személyes szekcióterem is.

Rendezvény és konferencia technika

Konferenciák, továbbképzések, megbeszélések lebonyolításához a következő technikákat tudjuk biztosítani:

  • projektor, vetítővászon
  • flipchart tábla
  • laptop
  • kamera
  • hangosítás
  • korlátlan ingyenes WIFI csatlakozás
Hajdúszoboszló konferencia terem
Konferencia központ alaprajz

Vendéglátás

A sikeres rendezvény lebonyolításához széles körű vendéglátással állunk rendelkezésükre.

A kávészünetektől a svédasztalos étkezéseken keresztül gálavacsorákig rugalmasan választhatnak megrendelőink kínálatunkból.

Kiegészítő szolgáltatások

A szállodában megszálló vendégeink a kedvező ár mellett korlátlanul használhatják és felfrissülhetnek wellness részlegünkön. 

Szórakoztató szolgáltatásaink pedig teljes és biztos sikert eredményez, bármilyen rendezvényről legyen szó.

konferencia és rendezvény központ
Hotel Barátság különterem
Hajdúszoboszló konferencia terem

Rendezvény ajánlatkérés

Csoportos rendezvényeink minimum 15 főtől, az igényeket figyelembe tartva egyedi árazás mellett vehetőek igénybe. Ennél kisebb létszám esetén a weboldalunk kalkulációs felületén tud árajánlatot kapni, a kért adatok megadásával.

Szállásigény

Szobák száma

Teremigény

Vendéglátás

Típusa

3 + 8 =

Hamarosan új konferencia és sport központ épül Hajdúszoboszlón

Rendezvény és sport központ

A képen az egyik díjazott látványterv látható

A multifunkciós rendezvény csarnok 

Az új létesítmény közel kétezer fő befogadó képességével, olyan nagy létszámú rendezvényeknek, konferenciáknak és egyéb kultúrális programoknak is helyet tud biztosítani, amelyeket eddig Debrecenbe vagy Budapesten tartottak.

Az üzleti célból, vagy csak szórakozásból ide látogató vendégeknek rossz időjárás esetén is vonzó uticél lehet Hajdúszoboszló. A hagyományos fürdőzés és gyógyüdülés mellett egész éves programokat és lehetőségeket biztosít ez a modern, technikailag jól felszerelt rendezvényközpont. 

A konferenciaközpont elhelyezkedése

A Hotel Barátság mögött (5 perc sétára) a Sport utca, Debreceni út által határolt területen a Szabadidőpark és Sportpályák mellett fog megépülni. A tervek szerint 2022 elején a tervek elfogadása után megkezdődhet az építkezés.

Ebben a konstrukcióban egy ligetes, parkos területen érhetőek el a város rekreációs szolgáltatásai.

Szállodánk központi elhelyezkedésével és saját konferencia és rendezvény termeivel, catering szolgáltatásaival szerves részévé vált a Hajdúszoboszlón megvalósuló rendezvényeknek. Keressen minket elérhetőségeinken kisebb létszámú céges vagy privát rendezvényének ajánlatáért.