fbpx

Sensopro fitness tréner

Sensopro fitness tréner – A legújabb szolgáltatásunk, amely már elérhető a Hotel Barátság wellness részlegén.

Mobilizálja testét minden nap, ellensúlyozva a mindennapi mozgásszegény életmódot, hogy könnyedén fájdalommentessé váljon. A koordinációs tréning lehetővé teszi, hogy egyszerűen és biztonságosan mozgékony tudjon maradni. Akár a sportban, akár a mindennapi életben – minden nap összetett feladatokat kell megoldania. Nem számít, milyen nagy a stresszhelyzet a koordinatív edzéssel és a Sensopro segítségével bármilyen helyzetben úrrá tud lenni.

Sensopro a forradalmian új koordinációs tréning egység.

A Svájcban tervezett, széleskörűen kipróbált és tesztelt SensoPro Trainer gépben egyetlen edzésen belül többféle készséget gyakorolhat, így mindössze 20 perc alatt teljes testgyakorlatot végezhet. Hatékony, ízületbarát és kihívást jelentő innováció.

A rehabilitációtól az extrém sportokig bármire használhatja. Javítja a koordinációt, ami hatékonyabbá teszi az erő- és állóképességi edzést, valamint nagyobb mozgékonyságot és testbizalmat ad a mindennapi életben a mindennapi feladatokhoz. A mobilitás, mozgékonyság magabiztosságat ad.

A SensoPro tréner kombinálja a különböző edzéseket, hogy elérje céljait: a koordinációt, az állóképességet, erőt, a gyorsaságot és a regenerálódást.
mindezt egyetlen gépben.

Sensopro tréner
Sensopro koordináció javítás

Miért fontos a koordináció?

A koordináció a motoros képességek ötödik pillére az erő, az állóképesség, a gyorsaság és a mozgékonyság mellett. Ez minden mozgás alapja, ezért minden edzésforma számára kötelező. A koordináció elengedhetetlen a sérülések megelőzéséhez és az egyensúly javítása érdekében, az élsportolók számára az idősekig, és ezért egész életünk során edzeni kell. A siker gyorsan nyilvánvaló. A koordináció szerves részét képezi a rehabilitációnak, ortopédiai sérülések és neurológiai betegségek esetén is.
A Sensopro segítségével a koordináció könnyen és önállóan érhető el. A megnövekedett szórakozási faktor motiválja a hatékonyságot és a kitartást az edzésben.

Az izmok pontos irányítását, valamint a jó technikát és a mozgás áramlását lehet gyakorolni. Teste megtanulja kombinálni a különböző mozgásokat hatékony módon, így a mozgásmintákat a mindennapokban is használhatja.

Sensopro videó készlet – a legfontosabb

A Video Kit egy nagy teljesítményű érintőképernyős eszköz, amely egyedülálló oktatószoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kategóriák és edzésgyakorlatok közül választhatnak. Az edző vagy terapeuta rövid bevezetője után a felhasználók szakszerű oktatásban részesülnek a Video Kit segítségével, és önállóan edzhetnek.

A Sensopro segítségével több száz edzésvideó elérhető.  Semmi sem motivál jobban, mint a változatosság! Videóvezetéses képzés segítségével, teljesen önálló és független módon is edzhet.

Sensopro video kit
Edzés programok

A Sensopro programok

A programok az Egészség, Fitness, Teljesítmény és Rövid kategóriákba vannak osztva, és a következőkön alapulnak:
A teljesítmény szintje és az egyes felhasználók konkrét céljai szerint alakulnak.

  • Egészség rehabilitáció és az általános egészség érdekében.
  • Fitness amatőr sportolóknak, nőnek és inaktív emberek számára.
  • Teljesítmény a koordinációs szakértők és élsportolók számára.
  • Rövid egy gyors bemelegítéshez vagy lazításhoz.

A program 5 szintből áll. Az 1. szinttel kezdődik, és szintenként legalább 3 edzést kell tartani.
teljesíteni kell. Minden edzésen 10 perc edzés elvégzése ajánlott.

Egészség

 

A Sensopro fizioterápián alapuló és az egészségügyi tréningben is bevált koncepció, amely megkönnyíti a terapeuták, edzók és a betegek számára magát az edzést. A tréningben részesülő személyek köre a Parkinson-kóros betegektől kezdve a térdsérülésből lábadozó élsportolóktól terjedhet. Különösen az idősek javíthatják az egyensúlyukat ezzel a tréninggel, és visszanyerhetik a mobilitásukat és függetlenségüket. Az egyéni edzések progresszív felépítésűek, és a nagyfokú változatosságnak köszönhetően garantálják optimálisan a sérülések megelőzését és az egyensúly javítását. Az ízületbarát kialakítás holisztikus és fájdalommentes edzést tesz lehetővé.

Fitness

 

A régóta elhanyagolt koordinációs képesség ismét vonzóvá válik a könnyen megvalósítható tréning révén, és megkapja a megérdemelt figyelmet. A koordináció az erővel, állóképességgel és mozgékonysággal együtt teljes értékű edzést tesz lehetővé. Különleges programok segítenek megelőzni az ízületek természetellenes terhelését és a sérüléseket a szabadidő, a sport és a munka során. Az edzés holisztikus megközelítésének köszönhetően a Sensopro optimálisan támogatja a bemelegítés elősegítését, edzés közben és a levezetés során is. A koordinációs tréning rugalmas és optimálisan alkalmazkodik az egyén igényeihez.

Teljesítmény

 

A versenysportban a szenzomotoros készségeket a rehabilitáció során újra kell tanulni. Sensopro mindent egy egyszerű edzési koncepcióban egyesít, amely minden sportoló számára lehetővé teszi a hatékony és független edzésélményt. A jól megalapozott sérülésmegelőzés alapvető fontosságú ahhoz, hogy a rehabilitációra való igényt a minimálisra csökkentsük. A koordinációs tréning képezi ennek a sarokkövét. A jó koordináció csak akkor hasznos igazán, ha terhelés alatt is képes működni. Ezért ezeket a mozgásokat fáradtság alatt kell megtanulni. A mozgáskontroll javítása kulcsszerepet játszik a mozgásirányítás pontosabbá tételében és az edzés által hatékonyabbá válik. Az ízületbarát kialakítás nem csak a sérült sportolóknak segít fájdalommentes és a nagy intenzitású edzésben.

fitness
Egészség
teljesítmény

Megelőzés

Előzze meg a sérüléseket és gyorsítsa fel a test gyógyulási folyamatait a hatékony és ízületbarát koordinációs tréning révén. Az egyik legfontosabb képzési alapelv a sporttudományban az ingervariáció. Változtassa az edzési ingereket, és próbáljon ki valami újat! Így elkerülheti a felesleges hónapokat a rehabilitáción!

Sensopro vélemények

Kezdetben kissé szkeptikus voltam a SensoPro-val kapcsolatban. A véleményem megváltozott, miután a SensoPro-t mindössze egy edzés erejéig használtam. Először láttam, hogy egyetlen eszközzel bármelyik pácienst a korai rehabilitációs stádiumtól a rehabilitáció végéig el tudom juttatni. Annyira sokoldalú, hogy a rehabilitáció bármely szakaszában kihívás elé állíthatom a betegeket, legyen szó csípő- és térdprotézisek, vállízületi artroszkópiák, boka-, comb-, medence- és válltörések utáni rehabilitációról, vagy a testtartással kapcsolatos fájdalmakkal küzdő betegek általános erősítéséről. A tréner emellett növeli az izomtónust az alacsony tónusú gyermekeknél, valamint a különböző neurológiai rendellenességekben (mint például: dystonia, Parkinson és stroke) szenvedő betegeknél.

E-M Vermeulen – Fizioterapeuta

Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy “Félelmetes”. A jó dolog benne, hogy bárki és mindenki használhatja, a kezdőtől a profi sportolóig, fiatalok és idősek egyaránt. A készülék sokoldalúsága csúcstechnológiás, de ugyanakkor nagyon egyszerű és könnyen használható. Nagyon le vagyok nyűgözve, és mindennap használom, mióta megkaptam, fiatal, idős, sérült és profi sportolókkal, és mindenki élvezheti az előnyeit, nem számít, milyen szinten van. Csak jó véleményt tudok mondani a Senso Pro-ról, mert mindennap használom. A funkcionalitás elképesztő, különösen a teljes test edzése a készülék használatával. Még akkor is, ha térdsérülés miatt jön, a törzs és a felsőtest is részesül az előnyökből.

J. Brooks – Biokinetikus

A Sensopro egy olyan sokoldalú gép, amelyet szinte minden ügyfél használni tud. A csúcsteljesítményt nyújtó sportolók számára könnyű bemelegítést jelent, nemcsak a testüket készíti fel az edzésre, hanem segít a figyelmük összpontosításában is. Az edzést/gyakorlatot követően is fantasztikus, hogy fáradt állapotban dolgozzanak a koordinációjukon. Idősebb és műtét utáni ügyfeleimnek szeretem a Sensopro által teremtett fájdalommentes és biztonságos környezetet, és két-három edzés után látom, hogy az ügyfél önbizalma javul. Az önbizalmuk gyors javulásának köszönhetően sokkal gyorsabb javulást mutatnak a teljesítményükben. Ez jelentős különbséget jelentett a gyógyulási folyamatban.

J. Louw – Fitnesz edző

Minden ügyfelünk az első naptól kezdve imádta a készüléket. Könnyű volt használni és megtanítani az ügyfeleknek, hogy hogyan használják egyedül. Idősebb betegeink és ügyfeleink még jobban élvezték, mint a sportolók, mivel látták az egyensúlyozás és a koordináció előnyeit. A sportolók valóban úgy érezték, hogy edzenek, amikor a fejlettebb programokat használták, és el sem hitték, hogy egy ilyen egyszerű rutin egyszerre képes őket koncentrálásra és kemény munkára késztetni. A felület és a programok könnyen követhetők, és szuper szórakoztató lehet, ha gyerekekkel vagy gyermeklelkű felnőttekkel dolgozunk. Nagyon ajánlom a SensoPro-t minden ügyfélnek, akár sérülésből lábadozik, akár csak az egyensúlyát és koordinációját szeretné fenntartani.

A. Pursad – Biokinetikus

Ár: 3500.-Ft / alkalom

Szeretné Ön is kipróbálni a Sensopro edzésprogramot?

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégáink segítenek Önnek.