Gasztronómia

Éttermi szolgáltatások

 

Klimatizált éttermünkben a bőséges svédasztalos reggeli, könnyű ebéd és büfévacsora mellett magyaros, nemzetközi és reform ételkülönlegességeket is kínálunk vendégeinknek. Az egészséges táplálkozás alapszabályait figyelembe véve készítjük a legízletesebb reform ételeket. Nagy figyelmet fordítunk Hajdú-Bihar megye és régiója gasztronómiájának megismertetésére.
Éves ajánlatunkban a gasztronómiai eseményekhez igazodó programokat is kínálunk. (Farsang, Borvacsora, Sörfesztivál, Bioétel fesztivál, Márton nap)

Nyitva tartás:

Reggeli: 7:00 – 10:00

Ebéd: 13:00 – 15:00

Vacsora: 17:30 – 21:00

Tiffany Bár

A szállodánkban található Lobby Bár hangulatos környezetben, minden nap széles sütemény- és italválasztékkal, kávéval várja kedves vendégeinket. Hetente négy este élőzene szórakoztatja vendégeinket.

Nyitva tartás:

Minden nap: 7:00 – 22:00

U-Pub

A szálloda alagsorában található U-Pub bárunkban az aktív pihenés szerelmesei a következő szolgáltatásokat találják. Ikerpályás automata bowling pálya, biliárd, darts, léghoki. 

Széles italválasztékkal, sörkorcsolyákkal várja szórakozni vágyó kedves vendégeinket.

 

Nyitva tartás:

Kedd és csütörtök: 18:00 – 22:00

Péntek: 18:00 – 24:00

Szombat: 16:00 – 24:00

 

Megterített éttermi asztalok, feldíszített Barátság terem

Pin It on Pinterest

Share This

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.