fbpx

Wellsystem Spa masszázságy

A Sensopro fitness tréner mellett a legújabb szolgáltatásunk a száraz vízsugár masszázságy, amelyet a Wellsystem Spa kiegészít minden érzékszervre ható élményre.

Relaxáció testnek és léleknek

A hátproblémák és a stressz széles körben elterjedt egészségügyi problémák, amelyekben egyre több ember szenved. A Wellsystem SPA szárazvizes masszázs oldja a feszültséget és segít a fittség megőrzésében nyugodt módon. A Wellsystem Spa segítségével a masszázs holisztikus wellness-élménnyé fejlődik. A mindennapi életből való megnyugtató kikapcsolódásért és a hosszan tartó pozitív hatásokért.

A Wellsystem száraz vízsugaras masszázs nagyszerű módja annak, hogy nyugtató, teljes vagy részleges testmasszázst kapjon. A meleg vízben lévő fúvókák egyenletes mozdulatokkal érik el a gumifelület alját, és tetőtől talpig masszírozzák a testet. A víz meleg, nyugtató és gyengéd ereje aktiválja a mélyebb szöveti rétegeket, jobb véráramlást biztosít, serkenti az anyagcserét és ellazítja a teljes izomzatot.

A holisztikus relaxációs élményért

Miközben a Wellsystem Spa-ban élvezheti a masszázst, a színek, illatok és hangok világába kalauzoljuk el. Fedezze fel a mind az öt érzékszervén keresztül megtapasztalt wellness élményt, és próbálja ki érzékszervi spa csomagunkat. Fedezze fel a wellness élményt minden érzékszerv számára!

A Spa_Complete szerelem első látásra. A spa-fedél tökéletesen illeszkedik a Wellsystem Wave_Touch és a Medwave_Touch kialakításába, és hangulatvilágításával, valamint tágas belső terével pihentető pihenésre invitálja Önt. A száraz vizes masszázst varázsolja egy különleges pihentető élménnyé.

szárazvizes masszázs

BEKAPCS-KIKAPCS

A Wellsystem Relax, Relax Plus és Relax Easy mind nagyszerű választás, amelyek a Wellsystem Spa segítségével számos relaxációs funkcióval bővíthetők. A vendégek a hangulatuknak megfelelő környezetet választhatnak – vízzel, fénnyel, színekkel, aromával és hangokkal -, hogy egy kis időre el tudjanak lazulni és kiszakadni a mindennapi rutinból.

WELLSYSTEM SPA – pihenés minden értelemben

Feszültség, fejfájás és migrén – A mindennapok megterhelése nem csak fizikai nyomokat hagy maga után: Hosszú távon a stressz kimeríti az energiát és a motivációt.

Egyre hosszabb és hosszabb regenerációs szakaszokra van szükség ahhoz, hogy a megterhelést megfelelően kompenzálni tudjuk. A psziché is stressznek van kitéve, ami megakadályozza a megfelelő regenerálódást. Ez végső soron kiégéshez vezethet.

Wellsystem SPA – egyszerűen és hatékonyan

A WELLNESS SPA hatékony módja annak, hogy a száraz vízi masszázs az érzékek gyógyfürdőjévé váljon. Rövid időn belül ellazulhat és hatékonyan megelőzheti a stresszt. Végre egy olyan ellenőrzött környezet, amely ideális a fiatalításhoz, ellazulhat és a stressz megelőzésére összpontosíthat.
Az egyéni igényeknek megfelelően kialakított WELLNESS SPA a száraz vízi masszázs érzéki kiegészítését jelenti, és optimális relaxációt biztosít – a nagyobb jó közérzet és a jobb egészség érdekében.

wellsystem spa

SZÍNES FÉNYPROGRAMOK

 

NÖVELI A WELLNESS ÉLMÉNYT

A színek és a fény növelhetik a jó közérzetet, és számos pozitív hatással lehetnek a testre és a lélekre. Az új LED színfényprogramokat és a bőrápoló LED sugárzást egy vezető fénybiológussal közösen fejlesztették ki. A színek és a fény számos előnnyel járhat az elme és a test számára. A Wellsystem Spa számos olyan programmal rendelkeznek, amelyek célja, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az Ön jólétére.

wellsystem spa relax

Relax

Egy stresszes munkanap vagy fizikai megerőltetés után a zöld Relax fény segít ellazulni és teljesen megnyugodni.

feltöltődés

Feltöltődés

Az optimálisan látható narancsvörös színű fény ideális az „akkumulátoraink” feltöltéséhez és az energia újratöltéséhez, például fizikai megterhelés után.

wellsystem spa aktiválás

Aktiválás

Az égszínkék aktív fény feldobja a hangulatot és aktiválja a testet és az elmét.

szivárvány

Szivárvány

A Rainbow segítségével a masszázs során a szivárvány összes színét egymás után megtapasztalhatja, és felfedezheti az egyes színek hatását. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kihasználjuk a színek különböző hatásait az elmére, a testre és a jólétre.

bőrápoló fény

Bőrápoló ragyogás

A rendkívül intenzív és hatékony Beauty Light növeli a szervezet saját kollagéntermelését és ápolja a bőrt. A ráncok csökkennek, a bőr feszesebbé válik, és a bőr általános textúrája láthatóan javulhat a rendszeres használat mellett. A színes fényprogramokkal ellentétben a Beauty Light használatakor a szemeknek csukva kell maradniuk. További védőszemüvegre nincs szükség, mivel az összes színes fényprogram fényereje a felhasználó által bármikor beállítható.

EGYÉNI ZENEI ÉLVEZET ÉS MEDITATÍV HANGOK

A kiváló minőségű hangrendszer beépített SD-kártyával és Bluetooth® Connecttel kiegészíti a masszázst relaxáló zenével és meditatív hangokkal. A felhasználó információt kap az alkalmazott fényszínprogramról is. Kívánságra a felhasználó saját okostelefonja Bluetooth®-on keresztül egyszerűen csatlakoztatható, így mindenki élvezheti a saját kedvenc zenéjét, podcastjait vagy relaxációs kurzusait. A zene vezérlése a nagyméretű érintőkijelzőn keresztül történik.

AZ AROMÁS ILLATOK A RELAXÁCIÓ VILÁGÁBA REPÍTIK ÖNT

A masszázs aromás olajok nélkül nem lenne teljes. Ahhoz, hogy a masszázs jó érzéssel töltse el, különleges aromájú illatokat és olajokat használunk.
A különleges aromás illatokkal a masszázs teljes jó közérzetet nyújtó élménnyé válik. Az illat intenzitása egyénileg beállítható. A belső aroma mellett lehetősége van arra is, hogy egyedi aromapálcikákat használjanak vendégeink. Az aromapálcikákat egyszerűen behelyezi a mellékelt nyílásba, és máris élvezheti kedvenc illatát.

Wellsystem spa alkalmazása – Egyéni relaxáció minden érzékszerv számára

Hagyja maga mögött a mindennapok stresszét a WELLSYSTEM SPA-val

A WELLSYSTEM SPA az egyéni igényeknek megfelelően kialakított, változatos kényelmi programjaival a száraz vízi masszázs érzéki továbbfejlesztését jelenti. A WELLSYSTEM SPA minden érzékszervnek szóló kezelés, amely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt ellazuljon és hatékonyan megelőzze a stresszt.

A wellsystem_spa a víz, a fény, a levegő, a szín, az aroma és a hang segítségével a relaxáció világát teremti meg az egyéni kikapcsolódás érdekében.

Víz

A WELLSYSTEM SPA a Wellsystem száraz vízi masszázs termékcsaládját egészíti ki egy mindenre kiterjedő relaxációs koncepcióval. A felhasználók a száraz vizes masszázskezelés képesek legyenek egy kis időt szakítani a rohanó napjukból a kikapcsolódásra.

Kollagén fény

A WELLSYSTEM SPA a fény természetes vitalitását használja ki az arc mélyen beható ápolásához. A kollagénfény serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét, elősegítve a kollagén és elasztin szerkezeti alkotóelemek képződését. A WELLSYSTEM SPA így hosszú távon a bőr idő előtti öregedésének megelőzésére szolgál.

Levegő

A WELLSYSTEM SPA ionizálja a környezeti levegőt, és így oxigénionokkal dúsítja a belélegzett levegőt. Ez tisztítja a levegőt, így a vendég a kezelés alatt különösen friss levegőt élvezhet és nagyszerű élményben legyen része.

Színes fény

A WELLSYSTEM SPA-ban a színek visszafogott játéka olyan nyugtató légkört teremt, amelyben a vendég ellazulhat és elvonulhat a mindennapi élet kemény kihívásaitól.

Hang

A stresszes helyzeteknek való kitettség szorongást okozhat, a zene azonban segíthet a stresszt okozó feszültség oldásában. A zene segíthet újra felfedezni a nyugalmat és enyhíteni a stresszt. A WELLSYSTEM SPA-val relaxáló hangok kísérik a száraz vizes masszázst. Legyen szó relaxációs zenéről vagy a vendég saját kedvenc lejátszási listájáról – minden lehetséges.

Aroma

A WELLSYSTEM SPA levegője aromákkal fokozható, hogy javítsa a felhasználó hangulatát és mély relaxációt biztosítson. A rendelkezésre álló illatok között megtalálható az élénkítő szantálfa, a frissítő citromfű, a pezsgő víz és az élénkítő nyári rét.

Hagyja maga mögött a mindennapok stresszét a WELLSYSTEM SPA-val

Ár: 6500.-Ft / alkalom

Szeretné Ön is kipróbálni ezt az innovatív élményt?

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégáink segítenek Önnek.