Gyógyüdülés

Miért válasszon minket a gyógyüdülés helyszínéül?

Hajdúszoboszló hagyományosan a gyógyüdülés, gyógyászat és prevenció fellegvára Magyarországon. Az egyedi összetételű gyógyvíz áldásos hatása egészül ki a Hotel Barátság széles szolgáltatásaival. Egy helyen várjuk Önöket gyógyvizes medencékkel, kezelésekkel, svédasztalos félpanzióval, kényelmes szobákkal a teljes testi lelki gyógyulás érdekében.

Kétágyas szoba

Szobáink

Felújított szobáink felszereltsége minden igényt kielégít, amely nyugodt és kényelmes szállást biztosít az itt gyógyuló vendégeink számára. Bekészített fürdőköntös és papucs vagy a Pávai Vajna ásványvíz elengedhetetlen része bekészítéseinknek.

Svédasztalos félpanzió

Étterem

Svédasztalos félpanziós ellátásunk biztosítja, hogy energiával tudjanak feltöltődni pihenése alatt. Ételérzékenység, diéta esetén kérjék kollégáink segítségét.

Gyógyvizes medencék

Fürdő

Gyógyvizes medencéink kül- és beltéren is várják egész éveben a gyógyulni vágyokat. Szezonálisan úszómedencénk működik a szálloda megújult strand részén.

Gyógyüdülés, gyógykezelések

Gyógykezelések

Saját gyógyászati részünkön házon belül megkaphatnak minden NEAK által támogatott kezelést. Reumatológus szakorvosunk felügyelete mellett gyógyulhatnak.

Szórakozás

Szórakozás

Hetenete 4 alkalommal élőzene, ingyenes animációs programok, és U-Pub részünk szórakoztató szolgáltatásai várják Önöket.

Ajánlatok, áraink

Ajánlatok, áraink

Garantáltan a legjobb áron!

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Ajándékozzon élményt szeretteinek

Galéria

Galéria

Teljes képgaléria megtekintése

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot

Közvetlenül a hotel kollégái válaszolnak

Árkalkuláció és foglalás

Árkalkuláció és foglalás

Biztonság és egyszerű

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.