Gyógyászat

Az egészség drága kincs. Ennek megőrzéséhez van segítségünkre a hajdúszoboszlói “forró arany”, gyógyvizünk: számos terápia és kezelés vehető igénybe szállodán belül.

 
A Hotel Barátság***superior saját egészségcentrummal várja a gyógyulni vágyókat. A vendégek valamennyi kezelést házon belül kapják meg. A kezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe. Gyógykezeléseinket nemcsak a gyógyulni vágyóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik testben és lélekben egyaránt fiatalosak szeretnének maradni.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár rendelkezései alapján gyógyfürdőnkben a gyógykezelések után térítési kötelezettség áll fenn, melyet az orvosi vizsgálat után a recepción kell befizetni.

Iszappakolás

600.-Ft

Súlyfürdő

550.-Ft

Szénsavas fürdő

600.-Ft

Orvosi gyógymasszázs

600.-Ft

Vízalatti vízsugármasszázs

500.-Ft

Vízalatti gyógytorna

400.-Ft

Egyéni gyógytorna

2400.-Ft

Bemer mágnes terápia

900.-Ft

Elektroterápiás kezelések 

600.-Ft

Gyógyszeres pakolás

700.-Ft

Orvosi vizsgálati díj

650.-Ft

Recept írás kérésre

500.-Ft

A kezeléseket csak az egyeztetett időpontokban tudjuk biztosítani, egyebekben a Fürdő és Egészségügyi Házirendben foglaltak irányadók. A megrendelt, de igénybe nem vett kezelés rendelkezésre állási térítése megegyezik annak díjával.
Az OEP által támogatott gyógykezelések felvételére, a szállodánkban minimum 5 éjszakát eltöltő vendégeknek van mód.

Pin It on Pinterest

Share This

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.