fbpx

Újévi wellness pihenés Hajdúszoboszlón

Néhány évvel ezelőtt a wellness divatszóvá vált. A kifejezést az elhízási arányok növekedése és az emberek egyéb, egészségtelen életmóddal kapcsolatos esetei miatt vezették be a közvéleménynek. Ez az egyik oka annak, hogy az emberek ma már keresik a módját annak, hogy aktívabbak legyenek, dolgozzanak az általános egészségükön, és megtalálják a módját annak, hogy mentálisan és fizikailag jobban érezzék magukat.

A világ gyors ütemben változik. Az egyik ilyen változás az új betegségek és járványok kialakulása. Miközben készülünk az előttünk álló dolgokra, fontos, hogy már most gondoskodjunk magunkról. Aki fizikailag fitt, az jobban átvészeli az elkerülhetetlen viharokat, amelyek az utunkba kerülnek. Ugyanakkor fontos, hogy mentálisan is felkészüljünk mind arra, ami történhet.

2022-ben egy wellness hétvége nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy változtasson az életén, de egy jó kezdet. Azt is jelenti majd, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy javítsuk a mentális jólétünket azáltal, hogy kiveszünk egy kis időt a munkából vagy az iskolából, és az öngondoskodásra összpontosítunk.

Wellness pihenés 2022-ben is

A hajdúszoboszlói gyógyvíz kiegészítve wellness kezeléseinkkel vagy gyógykezeléseinkkel felkészítik a testét. A nyugalomban és barátságos légkörben töltött pihenés, szórakoztató szolgáltatásokkal egyensúlyba helyezi lelküket. A szállodában található kényelmes szobák és apartmanok biztosítják a nyugodt és biztonságos környezetet ellazulásukhoz.

Hajdúszoboszló termálvizével tökéletes helyszín a wellness kikapcsolódáshoz. Pihenhet termálfürdőnkben, vagy igénybe veheti új wellness & spa kezeléseinket .
Ha krónikus hátfájás, nyakfájás, isiász, ínhüvelygyulladás vagy sportsérülés miatt szenved, akkor az 5 éjszakás kedvezményes csomagunk Önnek szól. Az Egészségbiztosítóval együttműködve TB támogatott kezelési tervet kínálunk reumatológus orvosunk támogatásával.

Stresszmentes kikapcsolódás a Hotel Barátságban

Ahelyett, hogy otthon ülne a tévé előtt vagy a közösségi médiát görgetné, kövesse ezt a nyolc tippet, hogy csökkentse a stresszt és élvezze a pihenését.

1. Utazzon el Hajdúszoboszlóra
2. Sétáljon egyet a városban, vagy élvezze medencéinket
3. Hallgassa zenészünket a finom vacsora alatt
4. Olvasson valami nem munkával kapcsolatos dolgot
5. Szundikáljon egyet
6. Kényeztesse testét wellness részünkön
7. Szervezzen közös pihenést barátaival vagy családjával.
8. Ismerkedjen és beszélgessen másokkal

Ami az egészséget illeti, sok különböző tényező játszik szerepet. Vannak olyan szokások, amelyeket beépíthetünk az életünkbe, amelyek nemcsak a fizikai egészségünknek, hanem az érzelmi jólétünknek is jót tesznek. Elsőként egy újévi wellness pihenés segít Önnek a kiegyensúlyozott élet eléréséhez.

Kedvezményes csomagunk

A legkedvezőbb csomagajánlatunk az előszezonra kizárólag a közvetlenül foglaló vendégeinknek.

Wellness kikapcsolódás

Pihenés akciós áron akár már 1 éjszaka esetén is