fbpx

Húsvéti wellness ajánlat: használja ki a pihenés lehetőségét!

Húsvéti wellness ajánlatunkban minden megtalálható, ami a pihenéshez szükséges, sőt, annál még több is; érdemes tehát megismerkedni vele!

A húsvét alapvetően egy vallási ünnep, ám családi összejövetelek megrendezésére is kiváló, hiszen akár több napon át is együtt lehetünk azokkal, akik a legfontosabbak a számunkra. Az ünneplés, a finom ételek fogyasztása és a gyermekek boldogsága miatt nem véletlenül népszerű ez az ünnep, ám azok számára, akik a vendégséget szervezik és lebonyolítják, mindebből semmi sem marad, cserébe viszont ott a rengeteg munka, a sokszor magas költségek és az idegeskedés. Lássuk be, erre a legtöbbünknek semmi szüksége, és sokkal fontosabb a valódi pihenés, esetleg egy kis extrával is megfűszerezve. A Hotel Barátság húsvéti wellness ajánlata épp ezt kínálja minden vendégének!

A Hotel Barátság vonzó húsvéti wellness ajánlattal várja azokat, akik szeretnének pihenni a húsvéti ünnepek alatt. A fürdő és a wellness részleg korlátlan használata a csomag része, ahogy a szálloda egyéb szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeit is igénybe vehetőek, ám egy különleges lehetőséget is ajánlunk a szokásos csomag mellé.

Húsvéti csomagunk

Közvetlenül foglalás a legjobb feltételekkel

A húsvéti wellness ajánlat keretein belül egy ünnepi bál is megrendezésre kerül 2022. április 16.-án este. A bálon ünnepi, svédasztalos vacsora és ízletes fogások várják a vendégeket, a jó hangulatról és a zenéről az Orion zenekar gondoskodik, de fellép Oláh Gergő is, és egy tombolán is részt lehet venni, ahol a fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége!

Válasszon Ön is bennünket az áprilisi hosszú hétvégén, és vegye igénybe húsvéti wellness ajánlatunkat, ami 2022. április 15. és 2022. április 18. között érvényes! Pihenje ki nálunk a mindennapi stresszt, és feledkezzen meg a vendégvárás nehézségeiről is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége húsvéti wellness ajánlatunkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne időpontot és szobát foglalni, forduljon közvetlenül hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. 

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.