Húsvéti csomag

Húsvéti pihenés a Hotel Barátságban

Érvényes: 2019.04.19 – 2019.04.22 között 3 éjszakás foglalás esetén a szabad kapacitás függvényében. A program hosszabbítható!

Ne házimunkával ünnepelje a húsvétot. Mi Ön helyett készülünk. Élvezze a hosszú hétvégéből adódó plusz szabadidőt és töltse nálunk pihenéssel és kikapcsolódással.

Élje át Hajdúszoboszlón a természet újraéledését. A gyermekeket húsvéti animációs programokkal, a felnőtteket pedig locsolóbállal várjuk.

A Csomag tartalma:

  • Szállás, teljes ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora, plusz könnyű ebéd)
  • 2019.04.20.-án este húsvéti locsolóbál
  • Korlátlan fürdő és wellness rész használat – gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, gyermekpancsoló.
  • Fürdőköntös használat
  • Térítésmentes animációs programok
  • Ingyenes wifi

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (500.-Ft / fő / éj) és a parkolási díjat (1000.-Ft / autó / éj)

A húsvéti locsolóbál programja

Kiss Balázs  – Illúzió és bűvész show

„A modern és látványos színpadi show!“

Legyen felejthetetlen a rendezvény! Ebben az újszerű előadásban a közönség az illúziók világának azt az oldalát ismerheti meg, amire később igazán emlékezni fog, és amire mindig is kíváncsi volt! A műsorban helyet kapnak mutatványok a mai modern technológiai eszközökkel (Pl.: okostelefon), a látványos számok és effektek között pedig a kellő humorral megfűszerezett trükkök sem maradnak ki. Egy olyan interaktív műsor, amiben a nézők nem pusztán szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek az előadásnak, hogy igazán átélhessék a varázslatot!

Mikromágia

Egy olyan műsor, melyben a mutatványokat nem a színpadon csodálhatjuk, hanem közvetlen közelről tekinthetjük meg! Egy „mikromágia” show, melyben a bűvész a közönségben, a vendégek között sétálva, vagy egy kihelyezett asztalnál, teljes testközelből szórakoztatja látványos mutatványokkal a nézőket.

Orion Dance Band

A jó hangulatról és zenéről az Orion Band gondoskodik.

Bővebb információ videók az együttesről, a fenti linkre kattintva elérhető.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.