+36 52 558 570 sales@baratsag.hu

Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón: gyógyuljon és pihenjen egy helyen!

Hajdúszoboszló legfőbb vonzereje a helyi gyógyvízben rejlik. Akik a városba látogatnak, azok valószínűleg szeretnének megpihenni a medencék egyikében, amit a gyógyhatású ásvány vízzel töltöttek fel. A gyógyüdülés Hajdúszoboszlón első sorban azoknak szól, akik reumával és hasonló mozgásszervi betegségekkel küzdenek és szeretnének enyhülést lelni a 75 fokosan, mélyről feltörő termál vízben. Bőrbetegségek, nőgyógyászati problémák, régi sérülések kezelésére is kiváló.

A hajdúszoboszlói gyógyvíz számos nyomelemben gazdag, nem véletlenül nevezik forró aranynak. Jöjjön és relaxáljon a hotelünk wellness részlegében! Foglaljon a Hotel Barátságban három csillagos szállást és töltsön egy hatékony gyógyüdülést Hajdúszoboszlón!

Megéri nálunk megszállni, mert mi számos, nívós szolgáltatással és vendég barát kedvezményekkel igyekszünk a nálunk megszállók kedvében járni. A gyógyüdülés Hajdúszoboszlón érdemes úgy szervezni, hogy legalább öt éjszakára szóljon a foglalás. Azoknak a vendégeinknek, akik öt éjszakát vagy többet maradnak, a szállás díjából árengedményt adunk. Ezen kívül nekik már jár a szállodánk szolgáltatásai között igénybe vehető kezelések kipróbálásnak lehetősége is.

Akciós gyógyüdülés csomagajánlatunk

A legkedvezőbb csomagajánlatunk a minimum 5 éjszakát foglaló vendégeinknek minden korosztály számára.

A szállodában külön reumatológus szakorvos áll a vendégek rendelkezésére. A gyógyüdülésen Hajdúszoboszlón helyben fel tudja mérni az állapotát az orvos, így nem kell otthon időpontot kérnie és a rendelésen várnia. Kösse össze a kellemest a hasznossal és foglaljon gyógyüdülés Hajdúszoboszlón, ahol gyógyulhat és pihenhet is egyszerre! Egy helyen kaphat szakmai konzultációt, többféle gyógykezelést és barátságos, igényes környezetet a feltöltődéshez.

Várjuk Ön többedmagával, hotelünk kapuja nem csak nyáron áll nyitva a vendégek számára!

Amennyiben az ősz folyamán vagy az évben bármikor szeretne a városunkba látogatni, tervezi a gyógyüdülést Hajdúszoboszlóra, mindenképpen vegye számításba a szállás keresés során a Hotel Barátságot! A foglalásról és a kedvezményekről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.