fbpx

Szeretne valóban vonzó ajánlat keretein belül pihenni? Ajánljuk figyelmébe wellness szálloda akciónkat, amire nem tud majd nemet mondani.

Most, hogy beköszöntött a tavasz, sokan szívesebben utaznak, kapcsolódnak ki otthonuktól távol, akár több napra is. A környezet változásra egyeseknek nagy szükségük van ahhoz, hogy feltöltődhessenek pozitív energiákkal, ugyanis a megszokott közegük egy idő után kifejezetten negatív hatással lehet rájuk.

A hirtelen felmelegedés miatt ráadásul sokkal fáradtabbak is az emberek, így emiatt is nagy szükségük van a tartalmas kikapcsolódásra, utazásra.

Ismerkedjen meg wellness szálloda akciónkkal!

Amennyiben Ön is tervez a közeljövőben utazást, érdemes megismerkednie wellness szálloda akciónkkal. A fő célunk az, hogy a valódi kényeztetésnek ne legyenek anyagi akadályai, így pedig a vonzó lehetőség bárki számára elérhető.

Hajdúszoboszló már önmagában kiváló úti cél, és a kedvező, igényes szálláshelyet sem kell keresnie. A város állandó nyüzsgésben van, folyamatosan vannak programok, amik kiváló szórakozási lehetőséget kínálnak a különböző korosztályoknak.

Ezután nálunk könnyedén kipihenheti magát, wellness szolgáltatásaink pedig biztosítják a testi, lelki feltöltődést.

Miért van szükség wellnessre?

A wellness szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be a hosszú távú egészségmegőrzésben. Sokkal egyszerűbb, könnyebb odafigyelni arra, hogy az embert ne döntsék le a lábáról a betegségek, ráadásul a stresszoldáshoz is hozzájárulnak.

A wellness segíteni fog abban, hogy a továbbiakban könnyebben lehessen venni az akadályokat. A kedvező szolgáltatást baráti árakon vehetik igénybe vendégeink.

Ne hagyja ki az akciónkat, ismerkedjen meg ajánlatainkkal, számos aktualitás közül válogathat! Hotelünk igényes, felszerelt, ahol semmiben nem szenvedhet hiányt.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdezni szeretne az akciókról, vagy szállást foglalna, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.