fbpx

Wellness hétvége Hajdúszoboszlón: a felüdülés, a kikapcsolódás legmegfelelőbb módja

Szeretne kellemes környezetben pihenni? Kedveli a fürdőzést és a szaunát? Évente többször is eltölthet wellness hétvégét Hajdúszoboszlón az egészsége érdekében.

A feladatokkal teli, zsúfolt hétköznapok után mindenkinek jól esik a pihenés. A kikapcsolódásnak sok formája van, amelyek közül a legeredményesebbek, és az egészségre is jótékonyan hatóak a fürdőzés, az úszás, a szaunázás.

Mindezt megteheti nálunk, kellemes környezetben, rengeteg szolgáltatással várjuk Önt és a családját. A cégek részéről is érdemes egy-egy csapatépítő, pihenéssel összekötött wellness hétvégét Hajdúszoboszlóra szervezni.

Egész évben wellness Hajdúszoboszlón!

A várost sokan kedvelik, és szívesen látogatnak ide az ország távoli területeiről is. A híres gyógyvíz egészségre gyakorolt jótékony hatása mindenki számára ismert. Szálláshelyünkön kényelmes elhelyezést biztosítunk, figyelmes kiszolgálásban részesítjük, és kihasználhatja a helyi gyógyvíz előnyeit is.

Medencéink és szaunánk minden igénynek megfelelnek, így lehetővé teszik a teljes regenerálódást, felfrissülést. Szolgáltatásaink segítségével újjászületve, kipihenten térhet haza, és újult erővel folytathatja a szokásos teendők ellátását.

Otthonából kényelmesen lebonyolíthatja a szállás lefoglalását, és a tervezett időben megkezdheti a felüdülést. Éttermünk kiváló és bőséges kínálattal várja, minden ellátással meg lesz elégedve, így már egy rövid hétvégét követően is jobb közérzete lehet, egészségesebbnek érezheti magát.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.

Megfelelő ajándékötlet 

Kellemes meglepetést okozhat szeretteinek, ha eltöltenek egy wellness hétvégét Hajdúszoboszlón. Ajándéknak is kiváló ötlet, ami emlékezetes lesz mindenki számára. Érdemes a téli szünetben kihasználni ezt a lehetőséget, és Hajdúszoboszlóra elutazni, nálunk élvezheti a kényeztetést, a finom ízeket.

Pihenjen és kapcsolódjon ki wellness hétvégén Hajdúszoboszlón! Informálódjon kedvező ajánlatainkról, és válassza ki az Ön számára tökéletes csomagot! Színvonalas szolgáltatások széles kínálatával, a fürdőben mozgásprogramokkal is várjuk. Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel a kérdéseit bizalommal!