fbpx

Wellness Élmények a Hotel Barátságban: Sensopro, Krioszauna és Wellsystem

A Hotel Barátság kiváló szálloda, amely nem csak kényelmes szálláslehetőséget kínál, hanem számos izgalmas wellness és relaxációs szolgáltatással is várja vendégeit. A Sensopro, Krioszauna és Wellsystem szolgáltatások mindegyike egyedi és innovatív megközelítést kínál a testi és lelki egészség javítására. Ismerjük meg ezeket a lenyűgöző szolgáltatásokat közelebbről.

Krioszauna: A test és az elme regenerációja:

A Krioszauna egy újfajta hidegterápiás szolgáltatás a Hotel Barátságban, amely a test és az elme regenerációját célozza meg. Ez a terápiás módszer a testet extrém hidegre (általában -120 és -170 közötti Celsius fokra) hűti le rövid ideig. Ez az intenzív hideg kezelés pozitív hatással van az immunrendszerre, a gyulladások csökkentésére és az energiafokozásra. A Krioszauna terápia frissességet, vitalitást és gyorsabb regenerációt nyújt, és a vendégek számára új élményt jelent a wellness területén.

Sensopro: Az egyensúly és koordináció fejlesztése:

A Sensopro egy úttörő szolgáltatás a Hotel Barátságban, amely a testi egyensúly és koordináció fejlesztését tűzte ki célul. Ez a vibrációs tréningrendszer olyan platformot használ, amely a testet kis mértékben rezegteti. Ez a rezgés aktiválja az izmokat és az idegrendszert, segítve az egyensúly és koordináció javítását. A Sensopro tréningeket szakképzett trénerek vezetik, akik segítenek a vendégeknek a megfelelő gyakorlatok kiválasztásában és a személyre szabott edzésprogramok kidolgozásában.

Edzés utáni regeneráció

Gyakran előfordul, hogy egy edzés után az ember izmai fájdalmasnak érzik magukat. Ezt a fájdalmat késleltetett izomfájdalomnak nevezik, és fontos, hogy az izmokat ellazítsuk a gyors és egészséges regenerálódás elősegítése érdekében.

Egy 2013-as tanulmány kimutatta, hogy a nedves hő edzés utáni azonnali alkalmazása segít csökkenteni a fájdalmat és megőrizni az izomerősséget. A hő megnyugtatja az idegvégződéseket és ellazítja az izmokat.

Wellsystem: A vízalatti masszázs élménye:

A Wellsystem szolgáltatás a Hotel Barátságban egyedülálló vízalatti masszázsélményt nyújt. Ez a speciális masszázságy víznyomáson alapuló masszázst biztosít, amely ellazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. A víznyomásos masszázs segít az izomfeszültség oldásában és a stressz csökkentésében. A Wellsystem masszázsélménye nyugtató hatással van a testre és a lélekre, segítve a teljes ellazulást és kikapcsolódást. A masszázságy különböző programokat és beállításokat kínál, így minden vendég megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módot a regenerációra és a testi-lelki jólét elérésére.

A Hotel Barátságban található Sensopro, Krioszauna és Wellsystem szolgáltatások lenyűgöző élményeket nyújtanak a vendégeknek. A Sensopro tréningek segítenek az egyensúly és koordináció fejlesztésében, míg a Krioszauna hidegterápia hozzájárul a test és az elme regenerációjához. A Wellsystem vízalatti masszázs pedig tökéletes módja az ellazulásnak és a testi-lelki kényeztetésnek. A Hotel Barátság profi szakemberei mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek megtalálni a vendégek számára legmegfelelőbb programokat és beállításokat.

Ha felkeresed a Hotel Barátság weboldalát, részletes információkat találsz a szolgáltatásokról, valamint a foglalási lehetőségekről. Ne habozz kihasználni ezeket a fantasztikus wellness élményeket, amelyek hozzájárulnak az egészségedhez és a teljes kikapcsolódáshoz.

Reméljük, hogy ez az összefoglaló cikk segített megismerni a Hotel Barátság Sensopro, Krioszauna és Wellsystem szolgáltatásait. Ha bármilyen további kérdésed van, ne habozz feltenni. A Hotel Barátság szívesen segít, hogy felejthetetlen wellness élményekben részesülj.

2 szolgáltatás igénylése esetén

Amennyiben a 3 szolgáltatásunkból 2-t igénybe vesz 15% kedvezményt biztosítunk.

3 szolgáltatás igénylése esetén

Amennyiben mindhárom szolgáltatásukat megvásárolja 25% kedvezményt biztosítunk.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.