fbpx

Wellness csapatépítő helyszín: legyen az egészség központban!

A wellness csapatépítő helyszínen lehetőség van feltöltődésre is. Legyen az egészség a középpontban, így a dolgozók teljesítményére nem lehet panasz!

Amikor csapatépítő helyszín kiválasztására kerül sor, sokan inkább a szórakozást helyezik előtérbe. Inkább azok a lehetőségek élveznek figyelmet, ahol különböző programok, játékok várják a vendégeket. Ez azért fontos, mert egyesek attól tartanak, hogy ezek nélkül unalmassá, egyhangúvá válna a csapatépítő program, így pedig a következő alkalom már nem lenne olyan vonzó a munkatársak számára.

A szórakozás mellett érdemes gondolni az egészségre is. Nagyon sok munkahelyen óriási terhelésnek vannak kitéve a dolgozók, ami egy idő után az egészségükre is rámehet. A rendszeresen beteg, egészségügyi problémákkal küzdő alkalmazottak nem tudnak a maximumon teljesíteni, ráadásul gyakran kényszerülnek szabadságra is. Így egyúttal a csapatépítőnek sincs igazán értelme, hiszen a társaság nagy része nem tudna részt venni az utazáson.

Wellness csapatépítő helyszín, az ideális választás

Wellness csapatépítő helyszínünket mindenképp megéri választani, hiszen itt lehetőséget adhat a dolgozóknak a testi, lelki feltöltődésre. A helyszín választását sokan értékelni fogják, sőt, kifejezetten örömmel fogadják majd, hiszen a vezetőség törődik a dolgozókkal. Hotelünkben igényes, kulturált környezet várja a pihenni vágyókat. A társaság sokkal kiegyensúlyozottabban térhet majd haza, ezután pedig nem jelenthet kihívást jól teljesíteni a munkahelyen.

Természetesen a szórakozásban sem lehet hiány!

Akik a Hotel Barátságot választják a csapatépítéshez, nem csalódhatnak a szórakozást illetően sem. A wellness kényeztető szolgáltatásai mellett többféle minőségi programot is kínálunk. Bárunk széles italválasztékkal várja a vendégeket, továbbá lehetőség van szabadulószobában is kipróbálniuk magukat a vendégeknek. Ez a program igen közkedvelt a csapatépítőkkel kapcsolatban.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szobáinkról. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni a foglalását, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.