fbpx

A wellness csapatépítő a Barátság Hotelben a kikapcsolódás és a kapcsolatépítés tökéletes kombinációja!

A sikeres vállalkozások vezetői egytől egyig tudják, hogy a modern üzleti világban a hatékony csapatmunka alapvető fontosságú. A jó kapcsolatok kiépítése és a csapat összhangjának megteremtése nem csupán a munkahelyi teljesítményt javítja, hanem magát a céget is erősíti. A wellnesst és a csapatépítést azonban nem csak emiatt érdemes összekapcsolni, hanem azért is, mert emlékezetes és motiváló élményekkel is gazdagíthatja a résztvevőket.

Miért válassza Hajdúszoboszlót?

Az egyre népszerűbb wellness csapatépítő programok kiváló lehetőséget kínálnak erre a célra, különösen egy olyan helyszínen, mint Hajdúszoboszló, ahol a nyugalom és a felfrissülés kéz a kézben jár.

Hajdúszoboszló a gyógyfürdők városa, így nem meglepő, hogy ideális célpontja lehet egy wellness csapatépítő rendezvénynek. A Barátság Hotel tökéletes helyszín erre a célra, hiszen kényelmes szálláslehetőséget, figyelemre méltó gasztronómiát és széles körű wellness szolgáltatásokat kínál.

Kikapcsolódás és csapatjátékok

A wellness csapatépítő rendezvények célja az, hogy a résztvevőknek lehetőséget adjanak a felfrissülésre és kikapcsolódásra, miközben erősítik az összetartást és fejlesztik a kommunikációt. A Barátság Hotelben a relaxáció és az izgalmas csapatépítő programok is megvalósíthatóak.

A Barátság Hotel wellness szolgáltatásai között megtalálhatóak például a szauna, a masszázs, illetve egyéb, az ellazulást segítő lehetőségek. Emellett a hotel különféle csapatjátékokat is lehetővé tesz, de természetesen nem feltétlenül kell a falak között maradni: a városba is érdemes kimerészkedni!

Ha Ön is a hatékonyabb csapatmunkára törekszik, és egy olyan helyszínt keres, ahol a wellness és a csapatépítés is megvalósítható, akkor a Barátság Hotel Hajdúszoboszlón ideális választás lehet! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége szállodánkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne nálunk wellness csapatépítőt szervezni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és foglaljon időpontot!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.