fbpx

Szeretne igazán hasznos meglepetéssel kedveskedni? Ajánljuk figyelmébe wellness ajándékutalványunkat, amellyel egyúttal a kényeztetést is biztosíthatja.

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy valamilyen jeles évfordulóról, egyesek nem bízzák a véletlenre az ajándékozást. Szeretnének különlegességgel kedveskedni, ezért például nem gondolkodnak olyan dolgokban, mint például műszaki cikkek, kozmetikai termékek. Úgy vélik, hogy a tárgyi meglepetéseknél többre van szükségük az ünnepelteknek.

Látják családtagjuk, barátjuk mindennapi küzdelmeit, tapasztalják, hogy egyre fáradtabb, így mindenképp olyan dolgot keresnek, amellyel garantált a kényeztetés és a pihenés.

Wellness ajándékutalvány, amivel nem tévedhet

Nem véletlen, hogy hotelünk biztosít wellness ajándékutalványt, hiszen ez, mint élmény ajándék, rendkívül népszerű a különböző ünnepekkel kapcsolatban. Ezzel a maximális kényeztetés garantált, ráadásul az ünnepelt érezheti, hogy hozzátartozói, barátai valóban törődnek vele.

A wellness ajándékutalvánnyal figyelembe veszi azt, hogy a családtag vagy barát elfáradt, és pihenésre van szüksége. Sokszor egy ilyen kikapcsolódás jóval többet ér, mint egy új, modern televízió vagy szépségápolási termék.

Az életre szóló élmény garantált

A wellness ajándékutalvánnyal tulajdonképpen felejthetetlen élményekkel is kedveskedhet. Ezek szintén sokat érnek, egyeseknek kifejezetten erre van szükségük ahhoz, hogy megőrizhessék testi, lelki egyensúlyukat hosszú távon.

Egy ilyen ajándék kortól, nemtől függetlenül bárkinek adható. Könnyedén letudhatja az ajándék vásárlás folyamatát, és ráadásul még nem is választ rosszul.

Hotelünkben mindenki otthon érezheti magát, nálunk valóban a vendégek kényelme az első, garantáljuk, hogy semmiben nem fognak hiányt szenvedni.

Gondoljon bátran az általunk kínált lehetőségre, ami valóban értékes és életre szóló meglepetés. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.