fbpx

Ajándékozzon téli wellnesst Hajdúszoboszlóra!

Ajándékozzon téli wellnesst Hajdúszoboszlóra! A decemberi ünnepekre még nincsen ötlete? A pihentető kikapcsolódásnál és egy utazásnál nincs jobb meglepetés.

A Hotel Barátság három csillagos szállodájában egész évben jól esik a pihenés, nem számít, hogy a főszezonban látogat el hozzánk vagy a téli hónapok egyikében. A hotelt kedves személyzete, egyedülálló felszereltsége népszerűvé teszi a turisták körében. Azok az utazók választanak minket, akik igénylik a  wellness szolgáltatások sokféleségét a feltöltődéshez és fontos számukra az olyan összetevő is, mint a világhíres gyógyvíz.

Utazni télen is lehet

A fenyőfa alá helyezett ajándék miért ne lehetne egy utazás? Nem kell méregdrága trópusi körutazásra gondolni. Habár nagyon divatosak a télből a nyárba jellegű luxus utak, ezek még mindig csak kevesen tudják megfizetni. A téli wellness egy közeli, hazai városban hasonlóan feltöltő élményeket tud nyújtani.

A tárgyak, ruhák, háztartási gépek vagy elektronikus eszközök szépek és hasznosak ugyan, de egy valamit biztosan nem tudnak nyújtani, mégpedig az együtt töltött, minőségi idő élményét.

A téli utazásnak megvan az az előnye, hogy az utazók a főszezonhoz képes alacsonyabb áron értékesített csomagajánlatok közül tudnak válogatni. Ha az utazás időpontjául egy nem kiemelt időszakot választ, a tömeget is el tudja kerülni. Könnyebben lehet szabad szobákat, nívósabb szolgáltatásokat és régóta kedvenc helyszíneket lefoglalni.

Több wellness szolgáltatás télen jelenti az igazi élményt, amikor odakint fogvacogtató a hideg. A fürdő, szauna, a gőzkabin, a melengető pezsgőfürdő vagy a gyógyvíz valljuk be, kánikulában nem az igazi és nem is igazán vágyik rá senki sem.

Kifejezetten erre a célra alkottuk meg a Hotel Barátság ajándékutalványt. A vásárló eldöntheti, hogy milyen ajánlatot, mekkora összeget szeretne az utalványhoz kapcsolni.

Az idei karácsonyi meglepetés legyen az együtt töltött minőségi idő! Utazzanak a családdal, barátokkal, pihenjenek egy téli wellnesst tartalmazó hétvége vagy pár napos hétköznap keretein belül!

Ajándékutalványok

Élményeket ajándékozni a legnépszerűbb ajándékötlet.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.