fbpx

Kikapcsolódás és gyógyulás is várja a Hotel Barátságba érkező vendégeket. Egy frissítő gyógyüdülés és máris úgy érzi, hogy egy kicsit újjászületett!

Amikor azt halljuk, hogy turizmus, megjelenik a lelki szemeink előtt egy csapat, hátizsákos, bakancsos utazó, akik térképpel a kezükben járnak látványosságok után kutatva. Ennél persze jóval sokszínűbb a turizmus világa. A turizmusnak speciális területét képviseli az egészségturizmus. Az egészségturizmuson belül két, fő szegmenset képvisel a wellness és a gyógyturizmus.

A wellness nem egyenlő a gyógyüdüléssel

A wellnessezni vagy gyógyüdülni induló turistáknak tehát elsődlegesen nem az a célja, hogy felfedezzék a környék természeti kincseit vagy megmártózzanak a kulturális élményekben, hanem a saját fizikai jólétükért szeretnének tenni. Az egészségturizmusban nem csupán a gyógyulás kap kiemelt hangsúlyt, ugyanígy a megelőzés is fókuszba kerül.

A wellnessezésre befizető vendégek kikapcsolódni, szórakozni akarnak, miközben kellemes környezetben, színvonalas szolgáltatások igénybevételével tesznek a testi és lelki egészségük megőrzéséért. A gyógyüdülni érkező turisták kifejezetten olyan helyet céloznak meg, ami valamilyen természetes gyógyforráshoz kapcsolódik. Ez lehet gyógyvíz, gyógyiszap, gyógybarlang stb.

Üdüljön nálunk  és gyógyuljon a hajdúszoboszlói gyógyvízben!

Számos, olyan természeti erőforrás található szép hazánkban, aminek a gyógyerejét érdemes megismerni és kiaknázni. A hajdúszoboszlói gyógyvizet megelőzésre, tünetek és panaszok enyhítésére, állapot javítására, illetve fenntartására is alkalmazzák. A vendégek gyógyvizes medencékben pihenhetnek, színvonalas gyógykezeléseken vehetnek részt.

A három csillaggal büszkélkedő Hotel Barátságban minden adott ahhoz, hogy a gyógyulás, a pihenés és a kikapcsolódás is egyetlen helyen kínálja a vendégnek a felfrissülést. A lényeg a páratlan összetételű hajdúszoboszlói gyógyvíz, de a keretet a minden kényelemmel és szolgáltatással felszerelt szállodánk adja.

Tervezzen, velünk, foglaljon szobát és gyógyüdüljön Hajdúszoboszlón! Ígérjük, hogy elégedetten és felfrissülten fog hazatérni!

Önt is várjuk Hajdúszoboszlón, a Barátság Hotelben! Foglaljon szállást online hajdúszoboszlói szállodánkba.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.