fbpx

Szilveszter Hajdúszoboszlón? Az év utolsó napját ünnepelje meg egy exkluzív wellness hétvégével a Hotel Barátságban!

Az idei év a végéhez közeledik, a következő pedig már itt kopogtat az ajtón. A decemberi ünnepi forgatagban sokszor elfelejtünk a lényegre koncentrálni és túlságosan elmerülünk az olyan dolgokban, amik nem biztos, hogy boldoggá tesznek bennünket. A non-stop vásárlás és a tárgyi ajándékok egy idő után már nem jelentenek örömet, sok időt vehetnek el önmagunktól és a szeretteinktől. Ünnepelje az év végét velünk, töltekezzen élményekkel és Szilveszterezzen Hajdúszoboszlón!

Ünnepi csomagok

Utolsó szabad szobáink csak a közvezlenül nálunk foglalóknak.

A Szilveszter Hajdúszoboszlón egyszerre lehet pihentető és izgalmas is, egy csipetnyi luxussal meghintett program. Még nem késő leadni a foglalását az aktuális csomagajánlatunkra és a Hotel Barátság idei, utolsó vendéglistáján szerepelni! Töltse a Szilvesztert Hajdúszoboszlón, köszöntse az Újévet nálunk, mert így garantáltan jól fog indulni a 2022-es éve! Mire számíthat, ha szerelmével, családjával egy hétvégére megszáll nálunk?

Az ünnepi csomagajánlatunk három éjszakára szól minimum, félpanziós, svédasztalos ellátással a szilveszteri wellness hétvégén. A hotel vendégei az itt tartózkodás teljes ideje alatt korlátlan wellness használatra jogosultak. Fürdőköpeny, wifi, ásványvíz is hozzá járul a nagyobb kényelemhez. Engedje el ezt az évet, pihenjen, relaxáljon a gőzben, a masszázs ágyon és készüljön fel a következő 365 napra! A szilveszteri ünnepi műsor előtt és után is szívesen látjuk a wellnessben, de a programokról nem érdemes lemaradni!

Szilveszteri programok

A Szilveszter Hajdúszoboszlón mindig egy csillogó, vidámsággal és finom menüsorral teli program! Az este folyamán az Orion együttes zenél, a vendégeket pedig a sztár vendég, Pál Dénes varázsolja el a hangjával és műsorával. Mulasson, egyen és igyon, érezze jól magát igényes környezetben, nívós műsorral a Hotel Barátságban!

Várjuk szeretettel Önt és családját, barátait Szilveszterkor Hajdúszoboszlón! Koccintson velünk az Óévre és üdvözölje az újat! A csomagajánlatról érdeklődjön az egyik elérhetőségünkön!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.