fbpx

Szállásfoglalást Hajdúszoboszlón: hozza el a családot nyaralni!

A szállásfoglalást Hajdúszoboszlón családok számára is ajánljuk a Hotel Barátságban. Pihenjen nálunk gyerekekkel, nyaraljon együtt a család!

Mi lenne a legjobb helyszín a kisgyerekes családok számára, ha nem egy fürdőváros, ahol a nyári forróság meg se kottyan senkinek. Nem kell azon gondolkodni, hogy mi legyen a program aznap, mert a fürdőzést egyszerűen nem lehet megunni. A hotel saját wellness részleggel és fürdő csarnokkal rendelkezik, benne gyógyvizes medencékkel, gyermekpancsolóval és élményfürdővel.

A város valóságos nyári turista paradicsom, ahol fákkal szegélyezett utcák, nívós éttermek, vidéki városkép, pezsgő kulturális élet fogadja a látogatót. A város felfedezése és a finom vacsorák mellett állandó programot kínál a fürdőzés.

A vizes élményeket egyszerűen nem lehet megunni

Híres fürdővárosként, Hajdúszoboszló egyike azoknak a helyszíneknek, ahol fantasztikus aquapark várja a vizes programok szerelmeseit, ráadásul nem is egy. Élmények és gyógyulás, szórakozás és feltöltődés várnak mindet vendéget, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Szálljon meg a saját fürdő és wellness részleggel rendelkező hotelünkben a családjával, ha a hajdúszoboszlói fürdők mellett a hotel exkluzív környezetében és szolgáltatásaival is szeretne feltöltődni! Itt mindenki jól fogja érezni magát, hiszen számos masszázs, kezelés várja a vendégeket, a kicsiknek pedig játszótér és beltéri gyermekjátszó is nyitva áll. A hotelünk gyermekek fogadására felkészült, ehhez kapcsolódóan babakádat, kiságyat és etetőszéket is tudunk biztosítani családos vendégeinknek.

A gyermekeknek nemcsak kényelmet, de biztonságos környezetet is tudunk fenntartani. Természetes környezetben, vízparton jóval nagyobb a balesetveszély és a kicsiket is nehezebb szemmel tartani.

A hajdúszoboszlói hotelünk kedvező lemondási feltételekkel és biztonságos foglalással támogatja a vendégek kényelmét. A honlapunkon, online azonnal le tudja foglalni az Önnek tetsző szobákat és időpontokat. Várjuk szeretettel a Hotel Barátságban!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.