fbpx

Szállás Hajdúszoboszlón – nyaralás kedvező áron

A koronavírus-járványnak “köszönhetően” az idei nyár más lesz, mint az eddigiek, hiszen a veszély nem múlt el, és a biztonság továbbra is a legfontosabb tényezők között szerepel. Ennek következtében a belföldi nyaralás idén jóval nagyobb szerepet kap az emberek terveiben, mint a külföldre utazás, hiszen a hazai járványhelyzet jelenleg elég jónak mondható, míg külföldön ez nem feltétlenül van így. Van viszont a pálfordulásnak egy olyan hozadéka is, amire sokan nem számítottak: a szálláshelyek gyakorlatilag majdhogynem teljesen beteltek, és ha mégsem, az kizárólag az irreálisan magas áraiknak köszönhető. Mit tehet tehát az, aki mégis szeretne elmenni nyaralni? Nos, van egy ajánlatunk!

Szállást Hajdúszoboszlón is lehet találni, méghozzá nem is akármilyet: a Hotel Barátság Önt is várja! Áraink változatlanok, tehát bennünket nem befolyásol a jelenlegi helyzet, szobáink tágasak, kényelmesek, a hangulat pedig méltó városunk hírnevéhez. Amennyiben a legkedvezőbb árakat keresi, abban az esetben is érdemes bennünket választania, hiszen ajánlataink között szerepel a csak reggelivel igénybe vehető lehetőség is, azaz szállásunk Hajdúszoboszlón a lehető legjobb választás lehet az Ön számára!

Amennyiben hajdúszoboszlói szálláshelyünk utóbbi ajánlatát veszi igénybe, lehetősége lesz alaposabban is bejárni a környéket, ahol számtalan látnivaló és programlehetőség várja. Ha családjával érkezik, akkor sem kell a szálloda környékén maradnia, hiszen családi rendezvényeket is találhat, de a szabadidőparkok, a horgászparkok, a Hortobágy és Debrecen bárki számára remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. Európa legnagyobb fürdője, az Aqua Palace élményfürdő vagy az Aqua Park csúszdapark kihagyhatatlan élményt biztosít.

Fontos megemlítenünk még, hogy azok számára is kínálunk nyaralási opciót, akik időhiányban szenvednek. Tudjuk, hogy az elmúlt hónapok után viszonylag kevesen engedhetnek meg maguknak egy egy-két hetes nyaralást, ezért hajdúszoboszlói szállásunk akár egyetlen napra is elérhető, az áraink pedig ebben az esetben is igen kedvezőek!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne szállást Hajdúszoboszlón foglalni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Árkalkuláció és foglalás egyszerűen itt:

Kapcsolatfelvétel: