fbpx

Hajdúszoboszló ősszel is vár!

A nyári időszak utánra tervezi üdülését? Foglaljon nálunk szállást Hajdúszoboszlón, ahol minden a vendégek kényelmét szolgálja, nézze meg ajánlatainkat!

Amikor üdülésről van szó, nagyon sokan inkább a kora őszi szezont választanák a pihenéshez. Ennek több oka is van. Egyrészt az időjárás már sokkal kellemesebb, elviselhetőbb, így a hőség nem szabhat gátat a városnézéseknek, kisebb túráknak sem.

Másrészt ilyenkor már elcsendesülnek a szálláshelyek, hiszen kezdődik az iskola, nagyon sok család már nem tud egy újabb utazást betervezni. Ekkor már kompromisszumok nélkül, valóban nyugalomban lehet üdülni.

Tény, hogy több vonzó érv is szól a kora őszi üdülés mellett, azonban egyesek aggódhatnak amiatt, hogy esetleg ezért hátrányba kerülnének a szálláshelyeken. Úgy gondolják, hogy ilyenkor már nem biztos, hogy kedvező ajánlatok, minőségi szolgáltatások várják őket a hotelekben.

Foglaljon szállást Hajdúszoboszlón, és nem szenvedhet hiányt semmiben!

Szállásunk Hajdúszoboszlón egész évben figyel arra, hogy mindig vonzó üdülési lehetőségekkel várja a vendégeket. Nincs ez másképp az őszi szezonban sem, amikor is szintén kedvező csomagajánlatok közül válogathatnak az érdeklődők.

Hotelünk családias környezetbe várja a pihenni vágyókat, ahol minden a vendégekért van. A szálláshely igényes, karbantartott, ahol még wellness szolgáltatásokat is igénybe vehet.

Wellness, a valódi kényeztetésért

Nem ritka, hogy sokan egy-egy nyaralásból fáradtabban térnek haza, így pedig jóval nehezebb visszarázódni a hétköznapokba. Hotelünk erősségének számít a wellness részleg, ahol van lehetőség a kikapcsolódásra, testi, lelki feltöltődésre, így vendégeink nem térhetnek haza fáradtabban.

Megéri nálunk szállást foglalni, ráadásul Hajdúszoboszlón mindig vannak aktuális programok is, ezekről érdemes tájékozódni az utazás előtt. Honlapunkon bővebb információkat is találhat ajánlatainkról, hotelünkről.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.