fbpx

Szállás ajándékutalvány a Hotel Barátságtól

Szállás ajándékutalvány, amellyel nem tévedhet. Bármilyen alkalomra választhatja utalványunkat, amelyen keresztül felejthetetlen élményt ajándékozhat!

Az ajándékvásárlás sokak számára nem az egyszerű feladatok közé tartozik. Ezzel kapcsolatban a leggyakoribb aggodalom az, hogy a kiválasztott meglepetés nem lesz megfelelő az ünnepelt számára. Egyesek szeretnének örömet okozni ezen a fontos napon, ezért nem választanának olyan ajándékot, amely csalódást okozna. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe szállás ajándékutalványunkat!

Az ajándékutalvány egy kiváló választás az ünnepelt számára. Ezzel biztosan nem tévedhet, hozzátartozója, barátja kifejezetten értékelni fogja a döntését. Egy ilyen lehetőségnek sokan örülnek, hiszen az élmények gyakran jóval többet jelentenek, mint a tárgyi ajándékok. Az utazás emlékei akár egy életen át is elkísérhetik az üdülőket, nálunk pedig minden feltétel adott az örömteli pihenéshez. Igényes szálláshelyünk egész évben várja az érdeklődőket, ahol testileg, lelkileg feltöltődhetnek a vendégek.

Vannak olyan személyek, akiket kifejezetten nehéz meglepni a jeles alkalmak során, ugyanis szinte megvan mindenük, emiatt nem igazán van különösebb kívánságuk. A hozzátartozók közül sokan nem szeretnének felesleges műszaki cikkeket, holmikat vásárolni az ünnepeltnek, hiszen ezek úgysem fognak felhasználásra kerülni.

Ilyen esetben ideális választás lehet a szállás ajándékutalvány, amelyre ráadásul egyesek nem is számítanak, így az öröm és az igazi meglepetés nem maradhat el. A szállás ajándékutalvánnyal egy csapásra lehet orvosolni a vásárlással, ötleteléssel kapcsolatos problémákat, így elkerülhető az, hogy az ember hosszú heteken át járja az üzleteket a meglepetés beszerzéséért. A szállás ajándékutalvány bármelyik ünneppel kapcsolatban szóba jöhet. Ha a hozzátartozók, barátok közös dologgal lepnének meg egy párt, érdemes ekkor is gondolni a szállás ajándékutalványra, hiszen ez házasoknak, élettársi kapcsolatban élők számára is ideális választás.

Szállás ajándékutalvány

Válasszon ajándékutalvány típusainkból és töltse ki a hozzá tartozó adatlapot. Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

A szállás ajándékutalvány a fiatalok mellett az idősebb korosztály számára is tökéletes választás. Ha az ember tanácstalan a szülők, nagyszülők meglepetésével kapcsolatban, érdemes az egyszerűbb, mégis a hatásosabb utat választani, vagyis az utalványunkat. A hotelünkben több olyan szolgáltatás is elérhető, amik kifejezetten ideálisak az időseknek is. Segítenek az egészségmegőrzésben, a masszázs és a fürdő fontos szerepet töltenek be a testi, lelki feltöltődésben. Ebből kifolyólag a hozzátartozók egyúttal a törődésüket is kifejezhetik a szállás ajándékutalvány beszerzésével.

A szállás ajándékutalvány segít, hogy ne legyen bonyolult és időigényes a meglepetés beszerzése. Gondoljon bátran erre a lehetőségre, lepje meg szeretteit igazán különleges és szép ajándékkal! Kiváló ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket, honlapunkon bővebb információkat is találhat a hotelről, szolgáltatásainkról, a galériában pedig több fotót is megtekinthet a szállásról, környezetről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak Önnek.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.