fbpx

Szállás ajándékutalvány karácsonyra: lepje meg szeretteit élménnyel!

A karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak okozhat nehézségeket. Egyesek szeretnének eltérni a hagyományos tárgyi ajándékoktól, és inkább élménnyel lepnék meg hozzátartozóikat. A kérdés már csak az, hogy ezzel kapcsolatban mit érdemes választani? Amennyiben Ön még nem kapott erre választ, ajánljuk figyelmébe hotelünk szállás ajándékutalványát!

A szállás ajándékutalvány kiváló meglepetés az ünnepre, hiszen ezzel a lehetőséggel hozzátartozói Hajdúszoboszlón tölthetnek pár napot. Szálláshelyünk barátságos, kellemes környezetbe várja a vendégeket, nálunk a pihenést semmi sem zavarhatja meg, tőlünk mindenki feltöltődve távozhat. A hotel ajándékutalványunkat emiatt elsősorban olyan embereknek ajánljuk, akik egész évben rohannak, dolgoznak, nincs idejük a kikapcsolódásra. Számukra óriási ajándék az, ha végre pár napot pihenéssel tölthetnek. A szállás ajándékutalvány olyan személynek is ideális lehet, akinek mindene megvan. Bárkinek is adja végül az utalványt, garantáljuk, hogy értékelni fogja a választását.

Az ajándékutalványokból többféle típus is elérhető, így könnyedén ki tudja választani azt az opciót, ami a hozzátartozónak a legmegfelelőbb. A hotel ajándékutalványok többek között tartalmazzák a svédasztalos félpanziót, parkolást, WIFI internetet és a wellness részleg korlátlan használatát. Itt az emberek testileg és lelkileg is felfrissülhetnek. Végre maguk mögött hagyhatják a problémáikat, igazi kényeztetésben lehet részük. Nálunk akár a szaunázást is kipróbálhatják a vendégek.

Ajándékutalványaink

Ajándékozzon 2 éjszakás pihenést, vagy vásároljon keretösszeg szóló utalványt.

A szállás ajándékutalványok kiváló karácsonyi meglepetések. Ajándékozzon Ön is maradandó élményeket, és lepje meg szeretteit egy hajdúszoboszlói üdüléssel az ünnep alkalmából! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat hotelünkről és az ajándékkártyák beváltásának határidejéről. Interneten keresztül is tudja intézni a kártya megvásárlását, így rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.