fbpx

Szállás ajándékutalvány: lepje meg szeretteit pihenéssel!

Olyan meglepetést szeretne karácsonykor átadni, amellyel kifejezheti a törődését? Válassza szállás ajándékutalványunkat, keressen minket a részletekért!

Hamarosan itt a karácsony, sokan készülnek az ünnepre, aminek fontos része az ajándékok kiválasztása és beszerzése is. Egyesek idén kerülnék az ilyenkor megszokott dolgokat, mint például a műszaki cikkeket, kozmetikumokat. Olyan meglepetést szeretnének átnyújtani, amely valóban a másik felet szolgálja. Vannak olyanok, akik egész évben rengeteget dolgoznak, intézik a család mindennapjait, ezt pedig a környezetük is látja, és szeretnék ezt karácsonykor meghálálni.

Szállás ajándékutalványunk ideális választás azoknak, akik a karácsonyi meglepetéssel kapcsolatban a törődésüket, gondoskodásukat szeretnék kifejezni a dolgos hozzátartozóik felé. Egy kellemes kikapcsolódás Hajdúszoboszlón igazi kényeztető ajándék, az emberek a hotelünkben biztosan ki tudják magukat pihenni.

Sokan jobban értékelik ezeket az ajándékokat, mint a műszaki cikkeket vagy kozmetikumokat, így az öröm garantáltan nem marad el az ünnepen. Többféle szállás ajándékutalvány közül válogathatnak az érdeklődők, így mindenki megtalálhatja a hozzátartozó számára legideálisabb csomagot.

Hotelünk kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, nálunk minden feltétel adott a pihenéshez. Szálláshelyünk igényes, folyamatosan nagy gondot fordítunk a karbantartásra, barátságos környezet kialakítására. Vendégeink több kényeztető szolgáltatást is igénybe tudnak venni, százszázalékban magukkal tudnak foglalkozni. Testileg, lelkileg fel tudnak töltődni, tőlünk mindenki teljesen újjászületve távozhat.

Ajándékozzon valódi kényeztetést, pihenést karácsonyra, ismerkedjen meg ajánlatainkkal, és válassza ki a hozzátartozója számára a legideálisabb opciót! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az ajándékutalványokról.

Ha kérdései lennének, vagy szeretné megvásárolni az utalványt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.