fbpx

Éld Át a Stand-Up Hétvége Varázsát a Hotel Barátságban!

Számunkra minden szállóvendég különleges, és most egy olyan hétvége vár, amely kizárólag nektek szól! Egy különleges hétvége közeleg, amelyet azoknak ajánlunk, akik a nevetés erejével szeretnék eltölteni szabadidejüket! Február 16-18. között a Hotel Barátság otthonába várunk mindenkit, ahol Bruti és Orosz György, a stand-up műfaj két kimagasló képviselője garantálja a szórakozás és nevetés magas szintjét.

Miért ne hagyd ki ezt az eseményt?

1. Két Különleges Esti Show:

Pénteken Bruti, a humor mestere, szombaton pedig Orosz György, Az humor Óriása szórakoztat bennünket. Két különböző stílus, két zseniális előadó egy hétvégén!

2. Felejthetetlen Élmények:

A stand-up műfaj minden határt feszeget, és ez a hétvége sem lesz kivétel. Váratlan poénok, személyes történetek és a humortól vibráló légkör vár rád!

3. Közvetlen Kapcsolat az Előadókkal:

A Hotel Barátság exkluzív atmoszférája lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerülj az előadókhoz és személyes élményben legyen részed a stand-up műfajban. Élvezd a stand-up hagyományait egyedi és kényelmes környezetben!

Hogyan vehetsz részt?

Foglalj most szobát a Stand-Up Hétvége idejére, és élvezd a nevetés és szórakozás ezen exkluzív élményét a Hotel Barátságban!

Jöjj el, pihenj, nevess, és töltsd fel a hétvégéd a humorral a Hotel Barátság szívében!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. 

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.