fbpx

Hamarosan elérhető szolgáltatásaink között a Sensopro tréner

Tovább bővül szállodánk wellness szolgáltatásainak köre. Várhatóan májustól elérhetővé válik Hajdúszoboszlón egyedüli módon a Sensopro fitness tréner használata vendégeinknek. Az idősebb korosztálytól a profi sportolókig mindenki megtalálja az igényeihez és teljesítményéhez optimális edzésprogramot.

A Sensopro számos ízületbarát edzést kínál Önnek. Legyen szó rehabilitációról, sérülések megelőzéséről vagy egyszerűen csak edzésről, sportolók és fitnesz szerelmesei számára: Próbálja ki az innovatív trénerünket és élvezze a felhőkön lebegés érzését edzés közben.

Sok fizioterapeuta integrálja az ízületbarát edzést a megelőző edzésprogramokba vagy a rehabilitációba. Ez azt jelenti, hogy annyit ugrálhat, sprintelhet vagy lépkedhet, amennyit csak akar, anélkül, hogy aggódnia kellene a bokái vagy a térdei miatt.

Napi 10 perc az egészséges ízületekért!

Ízületeinknek köszönhetően célzott és precíz mozdulatokkal mozoghatunk a mindennapokban. A mozgatható csontkapcsolatok segítenek elnyelni az erőket és az ütéseket. Bár az ízületek lehetővé teszik számunkra a stabilitás elérését, az ismétlődő vagy helytelenül végrehajtott mozgások túlterheléshez és végül ízületi sérülésekhez vezethetnek. Vannak azonban olyan edzőeszközök, amelyek az ízületeket kímélő mozgásokra specializálódtak, és amelyekkel az ízületek túlterhelésétől való félelem nélkül lehet edzeni. Az egyik ilyen eszköz a Sensopro.

Eddzen könnyedén és érezze jól magát

A Sensopro sokféleképpen előnyös lehet az edzés szempontjából. Nemcsak az agy és az izmok közötti kapcsolatot és a mozgásvezérlés koordinációját javítja. A koordinációs rendszer hozzájárul a fájdalommentes edzéshez is. A padlófelületbe épített ütéscsillapítóknak (“szalagoknak”) köszönhetően az ízületekre nehezedő nyomás minimális marad. Ez lehetővé teszi, hogy az ízületi problémák vagy a rehabilitáció ellenére is lehessen edzeni.

A Sensopro módszer még a porc sérülések utáni helyreállítására is használható. Az ízületi rehabilitációs edzésnél fontos, hogy olyan edzésmódszert válasszunk, amely kíméletes az ízületekhez, és tompítja az ütéseket és a rázkódásokat. Ez teszi a Sensoprot tökéletes edzőeszközzé, mivel az erők nem hatnak közvetlenül a kemény padlón, felfüggesztés nélkül. Ehelyett a szalagok elnyelik az ütéseket, és alkalmazkodnak az Ön mozgásához.

Sensopro tréner

A terhelés intenzív és lassú növelése

Az emberek gyakran túl sokat várnak, amikor egy ízületi sérülés után visszatérnek az edzéshez. Jobb, ha lépésről lépésre növeli az intenzitást, és lassan tér vissza a megszokott rutinhoz. A Sensopro egyszerű módot kínál erre, hogy alacsonyabb szintről egészen a profi szintig növelje a terhelést. Az összpontosítás segíthet elkerülni az ízületeket érő terhelést. Ez a tanács könnyen megvalósítható a Sensopro-n. Fontos, hogy ne vonja el a figyelmét a környezete, és helyette a szalagok középponti helyzetére összpontosítson. A videokészleten megjelenített gyakorlatoknak köszönhetően mindig tudni fogja, hogyan kell helyesen végezni a gyakorlatokat.

Nem számít, milyen típusú edzést végez, mindig kerülje az ízületek túlnyújtását. Ez különösen igaz, ha a térdeiről van szó, mivel azok hajlamosak nagy terhelés alatt elveszíteni a stabilitásukat. Ezért a Sensopro alapgyakorlatai úgy vannak kialakítva, hogy a térdet enyhén vagy erősen behajlított helyzetben tartsa. A tökéletes térdszöget azonban Ön is meghatározhatja a saját maga számára, ha a pozíciót a fájdalomküszöbéhez igazítja.

Tudjon meg még többet a Sensopro trénerről.

Kérdése merült fel?

Lépjen velünk kapcsolatba, egyszerűen és gyorsan üzenhet nekünk.