fbpx

Rendezvényszervezés Hajdúszoboszlón: mi már készülünk az év végére

A rendezvényszervezéshez hajdúszoboszlói helyszínen várjuk! Tartsa nálunk az év végi céges összejövetelt és szerezzen a kollégáknak egy színvonalas estét!

Itt az ősz, bőven ideje elkezdeni készülődni a céges események szezonjára, az év végére. Nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a foglalásokat és a többi részletet, mert akkor be kell érni azzal, amit még nem foglaltak le. Az ünneplést szervezze nívós wellness hotelünkben, ahol szakmai eseményeknek éppen úgy otthont tudunk adni, mint kötetlenebb hangulatú összejöveteleknek!

Zárja az évet wellness hotelben!

Az év vége felé szervezett rendezvényekre minden kolléga, partner, üzlettárs és becses ügyfél meghívást kap. Ez annyit tesz, hogy igenis meg kell adni a módját a rendezvénynek, mert nem egyszerű szórakoztató programról van szó. Egyik céges esemény sem pusztán az, amit a neve sugall. Itt képviseli magát a cég, nagyszerű alkalom kínálkozik a kapcsolatépítésre és a meglévők ápolására is.

A vacsora, koccintással megfűszerezett este egyben össze is kovácsolja a kollégákat, brandet épít, erősíti a partnerek hűségét. Ideális hátteret nyújt egy ilyen, összetett célokat kitűző rendezvényhez a hajdúszoboszlói wellness hotelünk.

Az egész éves csapatmunka után jól esik egy igényes helyen koccintani az elért eredményekre és üdvözölni az újabb lehetőségeket. A hotelünkben állófogadáshoz, vacsorához alkalmas terem és kiváló konyha is rendelkezésre áll, de a rendezvény technikáról is gondoskodni tudunk.

Amennyiben időben kezdi el a szervezést, a rendezvény dátumát kompromisszumok nélkül választhatja ki és a vendégeket is értesíteni tudja jóval előtte. Ennek köszönhetően jó esély van arra, hogy mindenki meg tud jelenni és nem kell üres helyekkel, elszalasztott lehetőségekkel számolnia. Szánjon időt arra, hogy az év vége igazán jól záruljon le idén is!

A Hotel Barátság Hajdúszoboszló a honlapon szereplő elérhetőségeken fogadja a rendezvényszervezéssel, foglalásokkal kapcsolatos megkereséseket. Lépjen kapcsolatba kollégánkkal, ha kérdése van!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.