fbpx

Van egy rendezvényhelyszín Hajdúszoboszlón, ahol minden együtt van ahhoz, hogy a program igazán jól sikerüljön.

A jól szervezett rendezvényhez kettő dolog biztosan nélkülözhetetlen, az egyik a helyszín, a másik pedig a catering. A program jellege és a meghívott vendégek száma befolyásolja, hogy milyen helyszínre ajánlott bevinni vagy éppen kivinni a rendezvényt. A férőhelyek száma, a hangulat és a stílus, illetve a felszereltség és a megközelíthetőség is a helyszínre vonatkozó paraméterek.

A catering egy kicsit más terület, mert köthető a helyszínhez is, de meg lehet vele bízni külsős partnereket is. A Hotel Barátságban három csillagos rendezvényhelyszínnel és a hotel saját konyhájának fogásaival várjuk a céges programra érkezőket.

Milyen előnye van annak, ha a helyszínen catering is van?

Az tény, hogy rengeteg, megbízható catering partner működik az országban. Sokan professzionális szolgáltatók, akik gyakorlott vendéglátók és kreatív partnerek. Ott a másik véglet is, amivel egyetlen rendezvényszervező sem szeretne találkozni.

A megfelelő szolgáltatók megtalálása csak akkor egyszerű, ha már vannak kipróbált partnerek, akikre lehet építeni egy programot. Egyébként pedig ott a rizikó, hogy valami rosszul sül el. A catering cég elkésik, valamilyen hiba csúszik a megbeszélt menü és italsor teljesítésébe, a felszolgálók nem elég udvariasak, felmerülnek rejtett költségek vagy a vendégek tetszését nem nyerik el a felszolgált ételek, desszertek és még hosszan sorolhatnánk.

A Hotel Barátság saját konyhával, bárral és rendezvények megtartására alkalmas termekkel várja a vendégeket és a szervezőket. Forduljon hozzánk és spóroljon meg plusz egy szolgáltatót!

A hotelben rendezett céges eseményeken a helyi konyhán készült ételeket, italokat kapják a vendégek. Megspórolhat időt és energiát is azzal, hogy nem kell catering céget is szerződtetnie. A cateringnek kiemelkedő szerepe van abban, hogyan értékelik a résztvevők az eseményt. A nálunk szerzett élmények garantáltan három csillagosak.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.