fbpx

Rendezvényhelyszín Hajdúszoboszlón: garantált a siker!

Szeretné, ha a céges esemény sikeres lenne? Válassza rendezvényhelyszínünket Hajdúszoboszlón, ahol minden adott ahhoz, hogy elérje a kitűzött célokat!
Legyen szó céges csapatépítésről vagy egy fontos konferenciáról, ahhoz, hogy a különböző rendezvények sikeresek legyenek, és akár a következő alkalomra is eljöjjenek a meghívott vendégek, nem lehet a véletlenre bízni a helyszín választást. Talán ez a legfontosabb tényező, hiszen hiába van színvonalas menü és kidolgozott program, ha a körülmények nem megfelelőek, kulturáltak, bizony igen hamar csalódottá válhatnak a meghívottak.

Rendezvényhelyszín Hajdúszoboszlón, ahol nem érhetik csalódások a résztvevőket

A Hotel Barátság nem csupán a magánszemélyekre gondol a szolgáltatásokat illetően, hanem a különböző vállalkozásokra is. Szeretnénk hozzájárulni az események eredményességéhez, ezért igényes szállodánkban helyet biztosítunk a különböző céges rendezvényeknek is.

Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a meghívottak jól szórakozzanak, fejlődjenek, rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodhatnak az adott vállalkozásról a vendégek. Az, hogy Ön nagy hangsúlyt fektet a rendezvényhelyszín kiválasztására, rengeteget elárulhat a hozzáállásáról. Ha magasra teszi a mércét, és odafigyel mások igényeire, ezzel csak nyerhet!

A főváros helyett válassza Hajdúszoboszlót!

Egyesek elkövetik azt a hibát, hogy nagyon ragaszkodnak Budapesthez a szervezés során, pedig érdemes rugalmasabban kezelni a helyszín kérdését. Hajdúszoboszló alapvetően óriási népszerűségnek örvend, rengeteg programlehetőség, látnivaló is elérhető a városban, elég csak a gyógyfürdőre gondolni. Ha nyugodt, családias környezetet teremtene, mindenképp megéri a pár órás utazást bevállalni, hiszen itt biztosan nem zavarhatják meg a nagyvárosi zajok.

A Hotel Barátság is számos kikapcsolódási alternatívát kínál a létesítményen belül a vendégeknek. Itt lehet csocsózni, biliárdozni, sőt, még a szabadulószoba kipróbálására is van lehetőség.

Foglaljon kedvezményes szállást kulturált, igényes környezetbe, alapozza meg a sikert! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.