fbpx

Rendezvény hotelünk Hajdúszoboszlón nyitva áll a konferenciák előtt

A Hotel Barátság rendezvény hotel Hajdúszoboszlón, a konferenciáknak ideális helyszín. Rendezze nálunk a következő céges eseményt!

A konferencia olyan esemény, ami a cégek életében, bizonyos szakterületeken rendszeres programot jelent. A konferencia témakörébe tartozik például a workshop vagy egy továbbképzés a kollégák számára, de akár sajtótájékoztató is vagy pedig szakmai tréning szintén ide sorolható. Az esemény jellegéből adódóan nem felel meg akármilyen helyszín a célra.

Hotelben tartson konferenciát!

A hotel több, mint ideális helyszínt jelent, mert a konferenciák minden típusához tud átfogó szolgáltatásokat nyújtani, amellett, hogy elegáns, stílusos is. Egy konferencia lehet néhány órás, egész napos vagy akár több napos rendezvény is. A résztvevőknek szüksége van frissítő szünetekre, de akár kikapcsolódásra is. Egy hotelben minden egy helyen lebonyolítható, az előadástól kezdve a kávészüneten át a záró összejövetelig.

A rendezvényhez mindenekelőtt a hotelnek rendelkeznie kell olyan termekkel, ahol minden résztvevő kényelmesen elfér. Az előadó számára álljon rendelkezésre a szükséges rendezvénytechnika, máskülönben az előadás veszíteni fog az értékéből és a közönségélmény is elmarad majd az előzetes várakozásoktól.

Talán túlzásnak tűnik egy helyszínt a legfontosabb szervezési pontok közé sorolni, pedig igenis múlhat rajta a rendezvény sikere. A helyszín meghatározó, mert hangulatot és hátteret is ad az eseménynek. Pozitívan vagy negatívan is képes befolyásolni a résztvevők véleményét. A meghívottak a helyszínt is könnyen azonosítják a rendezvény szervezőjével, a céghez kapcsolják az esemény külsőségeit is. Nagyon lényeges emiatt ügyelni minden egyes részletre.

A Hotel Barátság Hajdúszoboszlón egy sokoldalú és stílusos helyszín, ami nem csak a pihenni vágyó vendégek előtt áll nyitva. Az üzleti szféra képviselőit is szívesen látjuk és biztosítunk a rendezvényekhez nívós helyet. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ajánlatunk és el tudja képzelni a céges találkozót nálunk, keresse kollégáinkat minél előbb!

csapatépítő hotelben

Egy csapatépítő hotelben a pihenés sem marad el

Egy csapatépítő, hotelben megszervezve óriási élmény lehet, amellett, hogy a kollégáknak a javára is válik.

A csapatépítésnek nálunk is nagy hagyománya van, aminek a célja a kollégák és a csapat teljesítményének a növelése. A közös élményekre szükség van minden kapcsolatban, így a munkahelyi kapcsolatokat is ápolni kell, máskülönben nem tudnak fejlődni.

Motiváljon és pihenjen egy helyszínen!

Érdemes egy ilyen eseményt több naposra nyújtani, mert néhány óra közös program nem biztos, hogy eléri a célját. A hotelben megtartott csapatépítés óriási előnye, hogy az egész társaság egy igényes helyen tölthet el időt, miközben kellemes élményekkel is gazdagodhat.

A hotelek, mint amilyen a mi hajdúszoboszlói wellness hotelünk is, többféle szolgáltatással tudják a közös időtöltés minőségét fokozni. Egy ilyen jellegű programnak csak akkor van értelme, ha a kollégák minőségi időt töltenek el együtt. A kötelező programokat követően mindenki pihenhet és feltöltődhet. Egy wellness hotelben erre számos lehetőség adódik. Az egész napos koncentráció és a játékos feladatok drukkja után fantasztikusan esik elmerülni a kellemes hőmérsékletű gyógyvízzel telt medencékben vagy elnyújtózni egy masszázson.

A wellness hotelünkben további helyszínek és programok is várják a vendégeket. Az étterem kiváló menüsora és frissítői is hozzájárulnak az igényes kikapcsolódáshoz. A több napot nálunk tartózkodók kedvezményes szállást is tudnak foglalni.

A csapatépítő helyszíne nem is lehetne ideálisabb egy hotelnél. Beltéren és kültéren, igényes környezetben zajlik a tréning, egy kis kikapcsolódással kombinálva. A vendégek lelkesebben, motiváltabban, kipihentebben térhetnek haza tőlünk.

A Hotel Barátság Hajdúszoboszló egy olyan helyszín, ami a céges csapatépítők kedvelt célpontja. A vendégeinknek mindenben a rendelkezésére állunk és megteremtjük a közös, építő élményekhez is a tökéletes feltételeket.

A helyszín lefoglalásának részleteiről érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén! A munkatársaink szívesen eligazítják és segítenek a szervezés lépéseinek a lebonyolításában.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.