fbpx

Rendezvény helyszín Hajdúszoboszlón üzleti és családi eseményekhez

A hajdúszoboszlói rendezvény helyszínek közül a Hotel Barátság egyike azoknak a pontoknak, amiket nagyszerűen ki lehet használni. Milyen, lehetséges rendezvények helyszíne Hajdúszoboszló? Baráti, családi esemény vagy céges rendezvény egyaránt szóba jöhet, hiszen egy hotelben kényelmes és igényes környezetben van lehetőség több típusú rendezvény lebonyolítására is.

Üzleti rendezvény helyszín 

A Hotel Barátságban minden adott ahhoz, hogy egy olyan eseményre kerüljön sor, amit nem szeretnének vagy nem tudnak olyan helyszínen megrendezni, ami nem felel meg mindenben az elvárásoknak. A hajdúszoboszlói rendezvény helyszínünkön több terem is rendelkezésére áll a vendégeknek. Konferencia termünkben első sorban az üzleti jellegű események találnak otthonra. Itt minden eszköz megvan ahhoz, hogy workshopok, előadások vagy találkozók kapjanak helyet és a tervezett program szerint történjen meg minden a nap folyamán. A hotelben nem csak ideális rendezvény helyszínre talál, hanem modern és hiánytalan rendezvény és konferencia technika is a rendelkezésére áll a rendezvény résztvevőinek. A felszerelésbe bele tartozik a hangosítás, projektor, kamera és természetesen elérhető internet kapcsolat is annak érdekében, hogy tökéletes vizuális és audio élményt biztosítsunk a vendégeknek.

A hajdúszoboszlói Hotel Barátság fő termében akár 300 fős társaság is kényelmesen elfér, a két kisebb terem pedig 40 fő befogadására képes, valamint egy 70 fős terem is elérhető úgy, hogy az ne menjen a komfort rovására. Ne hagyja ki a wellness részleget se, ha nálunk száll meg!

Családi és baráti rendezvények

Az üzleti események mellett a jeles alkalmaknak is ideális rendezvény helyszín Hajdúszoboszlón a Hotel Barátság. Aki esküvőt, születésnapot, évfordulót, csapatépítőt vagy eljegyzést szeretne egy stílusos helyszínen tartani, finom ételeket fogyasztva, annak érdemes megismernie ajánlatainkat közelebbről is.

A hajdúszoboszlói rendezvény helyszínünk ajánlatairól érdeklődjön a hotel honlapján feltüntetett elérhetőségek egyikén! Minden kedves érdeklődőnek személyre szabott árajánlatot állítunk össze.