fbpx

Milyen programlehetőségek vannak Hortobágyon?

Szeretne kikapcsolódni Hortobágyon? Tájékozódjon a programlehetőségekről, foglaljon szállást hotelünkben, és szerezzen felejthetetlen élményeket!

Vannak olyanok, akik még sosem jártak Hortobágyon, és szeretnék végre pótolni a hiányosságukat. Mielőtt útnak indulnának, és szállást foglalnának, szeretnének időben tájékozódni a programlehetőségekről, így az utazást ezekhez tudják igazítani. Az ősz most különösen kedvez a kirándulásoknak, érdemes kihasználni a jó időt!

Akik szeretik a természetet, és érdeklődnek az állatvilág iránt, számukra kihagyhatatlan hortobágyi program a Vadaspark. A területen számos érdekességhez, információhoz juthatnak hozzá a látogatók. A parknak van egy járműve, amelyen kényelmesen utazhatnak a vendégek.

A lovak, lovaglás szerelmesei nem hagyhatják ki a Mátai Ménes lótenyésztő központját. Egész évben izgalmas programokkal kedveskedik a fenntartó, a lovak megfelelő körülmények között vannak tartva. Csodálatos, természetközeli hely, ahol a felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezhetik magukat.

Hortobágyi kisvasút és madárpark

Lehetőség van a pihentető kirándulásra is, a hortobágyi kisvasútnak köszönhetően. A turisták könnyedén elérhetik a halastórendszer távolabbi részeit is, így, ha a látogatók szeretnének egy kicsit egyszerűbb, kényelmesebb utazáson részt venni, mindenképp érdemes felszállniuk a kisvasútra.

A hortobágyi Madárpark nem csupán a vendégek számára kínál programokat, hanem fontos szerepet is ellát a területen. Itt gyógyulhatnak a sérült, beteg madarak, akik a legjobb kezelésben részesülhetnek. Felépülésüket a látogatók is megfigyelhetik. Nagyröpde és és játszótérrel felszerelt pihenő park is várja a vendégeket.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretne eljutni Hortobágyra? Foglalja le mihamarabb szállását a hotelünkben, ahol igazán színvonalas körülmények várják a pihenni vágyókat! Nem feledkezünk meg a vonzó ajánlatokról, érdemes csomagjaink közül válogatni.
Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.