fbpx

Programok Hajdúszoboszlón – ha Ön is az aktív, élménydús pihenést részesíti előnyben!

Ön is abba a táborba tartozik, akik kedvelik az aktív kikapcsolódást, az érdekes programokat és a városnézést, de a szállodában, vagy a strandon lustálkodást inkább meghagynák másoknak? Akkor az őszi és téli pihenést Önnek találták ki! Ne aggódjon, nincs egyedül ezzel, hiszen szállodánk a hidegebb időszakban is többnyire telt házzal üzemel, azaz sokan keresik fel Hajdúszoboszlót programok reményében szeptembertől májusig is!

Program lehetőségek

Programokat Hajdúszoboszlón rengeteg helyen lehet találni; egyrészt a város és környéke bővelkedik látnivalókban, másrészt különféle rendezvények is várják a látogatókat – ezeknek érdemes idejekorán utánanézni, nehogy lemaradjon róluk! Nem szükséges azonban az alkalmankénti programokhoz igazítani a pihenést, hiszen vannak állandó események is, sőt, szállodánk is készül különféle lehetőségekkel és programokkal a Hajdúszoboszlót meglátogató, pihenni vágyó vendégek számára.

U-Pub

Bowling pályák

Szállodánk bárja nem csak hangulatos, de kedvező árakkal is várja Önt és családját, illetve barátait, ezen felül azonban akad még néhány érdekesség, ami miatt érdemes felkeresni. Egyrészt nálunk a bowlingpálya és a billiárdszalon is a vendégek rendelkezésére áll, ám, aki nem szereti ezeket a sportokat, kipróbálhatja a léghokit, csocsómeccseket is szervezhet, amelynek keretein belül a többi vendéggel is megismerkedhet, vagy akár dartsozhat is, ami az angol pub-kultúra legfontosabb játéka. Ezek azonban csupán egyszerű játékok; ennél akad sokkal izgalmasabb program Hajdúszoboszlón, szállodánk bárjában!

A szabadulószobákról mindenki hallott már, és sokan ki is próbálták. Nem csak szórakoztató, de izgalmas időtöltés is közösen megfejteni a rejtvényeket, és végül kiszabadulni. Nálunk két, tematikus szabadulószobán is részt vehetnek azok, akik szeretik az izgalmas és elgondolkodtató feladványokat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hajdúszoboszlói programokkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne időpontot és szobát foglalni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A közvetlenül foglaló vendégeink garantáltan a legjobb feltételeket találják. Nem kérünk előleget és díjmentesen bármikor módosítjuk foglalásukat. Közvetlenül mindig a legolcsóbb.

Kedvezményes csomagunk

A legkedvezőbb csomagajánlatunk az őszi és téli szezonra kizárólag a közvetlenül foglaló vendégeinknek.