Munkahelyi képzések a Luximpex Kft. munkavállalói számára

 

GINOP-6.1.6-17-2018-00872

Kedvezményezett neve: LUXIMPEX Kereskedelmi, Vendéglátó, Szolgáltató és Idegenforgalmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Szerződött támogatás összege: 16 085 212 Ft
Támogatás mértéke: 100%

Projekt rövid összefoglalója:

Az Luximpex Kft. 1990-ben alapított, két belföldi és két osztrák magánszemély tulajdonban lévő vállalkozás. A megalakulása után, a cég külföldiek hatására a kezdetekben export-import tevékenységgel foglalkozott, ám a külföldiek türelme és munkakedve hamar elfogyott és ez szakításhoz vezetett. Ezt követően az idegenforgalom felé fordultak és így jött létre a SAN-CO Tourist utazási iroda. A cég tevékenysége egyre bővült. Először egy évek óta zárva tartó kocsmát vettek bérbe és kialakítottak belőle egy jó forgalmú söröző-éttermet, majd panziót is béreltek. Időközben az utazási iroda a város legjelentősebb beutaztatója és egyetlen kiutaztatója lett. Az iroda a kezdeti bérelt helyiségből önálló, saját tulajdonú irodába költözött a Mátyás király sétányra. A cég székhelye Budapesten, fióktelepe pedig Hajdúszoboszlón található, ahol a Kft. a Barátság Gyógy- és Wellness Szállodára 10 éves bérleti szerződést kötött 1996-ban, melynek teljes eszközállományát még ebben az évben megvásárolta. Ezen szerződés megkötésekor a Kft. kibővült, mivel az addigi tulajdonosok úgy gondolták, hogy a legközvetlenebb munkatársaiknak is lehetőséget kínálnak tulajdonodként is részt venni a feladatok és a kitűzött célok elérése érdekében.

Jelenleg a cég taggyűlése 8 belföldi magánszemélyből áll, akik közül 3 fő munkavállalóként is a társaságnál dolgozik. A Luximpex Kft. évek óta foglalkoztat tanulószerződés keretében, a helyi szakiskolával együttműködve szakács, pincér és cukrász tanulókat, illetve gyakornok foglalkoztatását is tervezik szakács, pincér és cukrász szakmákban elősegítve a saját szakember gárdájuk fiatalítását, hosszú távú céljaik megvalósítását. A rendelkezésre álló humán-erőforrás képzettségi szintje, felkészültsége aktuális és naprakész, de elengedhetetlen a legújabb szakmai, hatékonyságnövelő és digitális kompetenciákat fejlesztő képzések beszerzése a piaci fejlődés és nyereségesség szempontjából. Az elkövetkezendő 1-2 évben tovább szeretnénk bővíteni a cégünket, amihez nagy segítséget jelent ez a projekt is. A képzési igényeket felmértük, és a képzések kiválasztásakor figyelembe vettük. A pályázat tervezésekor a szervezet saját humánerőforrás tervét összevetettük a kollégák visszajelzéseivel, igényeivel.

Az Ipar 4.0 megoldásokhoz Innovációs menedzsment képzést (30 óra, 10 fő részére) is szervezünk. A képzés célja felkészíteni a résztvevőket saját élethelyzeteikben a számukra hasznos információforrások felismerésére, saját problémáik adatigényének artikulálására. 20 órás D típusú képzés 20 fő részére: Hatékony kommunikáció tréning célja: a környezetünkkel való kommunikációjuk fejlesztésére. A képzés kitér a résztvevő viselkedéskultúrájának vizsgálatára, etikett ismeretek átadására, egyéni kommunikációs stratégia kidolgozására, a kapott üzenet megfelelő értelmezésére. Az alapvető cél a diplomáciai érzék fejlesztése.24 órás D típusú képzés 21 fő részére: Feladatorientált kooperáció képzés célja: elősegítse résztvevői számára, hogy mindennapi munkavégzésük során tudatosan tudják alkalmazni azokat a módszereket, amelyek erősítik a munkatársak egymás közötti bizalmát, kötődését, együttműködési készségét a hatékonyabb munkavégzés érdekében.24 órás D típusú képzés 20 fő részére:Konfliktuskezelő tréning célja: a résztvevő megismerje és elsajátítsa a sikeres konfliktuskezelési technikákat.30 órás D típusú képzés 5 fő részére:Vezetési és kommunikációs készségfejlesztési tréning célja: a fogalmi ismereteken és alapvető iránymutatáson túl, a vezetői kompetenciáik speciális kiegészítésére különböző kommunikációs-, irányítási-, konfliktuskezelési technikák elsajátítása.50 órás D típusú képzés 22 fő részére:Számítástechnikai ismeretek (Dokumentum kezelés modul) célja: a résztvevő megismerje és elsajátítsa a szövegszerkesztők (word) használatát.60 órás C típusú képzés 8 fő részére: Orosz vendéglátó szakmai nyelvi képzés.Összesen 22 munkavállalónkat szeretnénk képezni jelen projekt keretében, akik munkakörei: front office manager, szállodai portás, szállodai recepciós, telefonközpontos-diszpécser, gyógymasszőr, housekeeping manager, karbantartó, felszolgáló, szakács, fürdő dolgozó, fürdő- és terápia vezető, értékesítési- és marketing manager. Külső, a bevonás időpontjában nem foglalkoztatott személyek közül foglalkoztatni tervezett munkavállalók száma 0.A képzések időbeli ütemezésénél ügyeltünk arra, a vállalati üzemszerű rendjét ne veszélyeztesse, illetve a munkaidő kiesés arányosan kerüljön tervezésre. A képzéseket külső képző intézmények oktatói biztosítják. A képzések hajdúszoboszlói fióktelepünkön lesznek. A képzések miatti munkaidő kiesés nem veszélyezteti a cég működését.Minden képzést elégedettségméréssel zárul, hogy a képzés sikerességét és hatékonyságát elemezni tudjuk.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.03.08.

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.