fbpx

Nyári wellness pihenés a Hotel Barátságban

A nyári wellness pihenés nem álom, hanem a nagyon is közeli valóság! Ahogyan naposabb lesz az idő és kékebb az ég, úgy költözik be a gondolatokba a nyári szabadság ígérete. Hol töltsük a jól megérdemelt semmitevés vagy éppen a nagyon is aktív kikapcsolódás napjait, heteit? Mi legyen az úti cél, merre menjünk, mit csináljunk? Egy eldugott, hegyi faluban hódoljunk a sportoknak és a természetnek vagy inkább tervezzünk egy hamisítatlan wellness pihenést nyáron?

Ha wellnessről van szó, akkor a legjobb választás egy megbízható helyen szobát foglalni, nehogy meglepetések érjék a vendégeket. A Hotel Barátságban egyedül arra van nagy esély, hogy nagyon jól fogja magát érezni és egy igazán stresszmentes és ellazító üdülésről mesélhet majd a barátoknak, rokonoknak.

A harmonikus nyári wellness pihenéshez minden adott a hajdúszoboszlói hotelünkben, hiszen hamisítatlan, igényes és nívós vendéglátásban lesz része minden, ide látogató vendégnek. A nyári szezon különösen jó választás egy ilyen helyen, ahol híres gyógyvíz fakad a föld alól. A nyári wellness pihenés a természet értékes kincseinek köszönhetően testet és lelket feltöltő kikapcsolódás is egyben.

A Hotel Barátságban a nyári wellness pihenést egy sor nívós szolgáltatással és prémium programmal tesszük valóban tartalmassá. A hotelben minden vendégnek lehetősége van használni a helyben található fürdőt, medencékkel, szaunával, pezsgő-és gőzfürdővel. Az alapvető felszereltség mellett, a wellnessben számos kezelés, többféle masszázs, valamint egy sószoba is gondoskodik arról, hogy a hotel vendégei mindent megkapjanak testi és lelki egészségük támogatásához. Választhat szállást félpanziós ellátással, de a teljes ellátás is megtalálható kínálatunkban.

A nyári kikapcsolódásához még nem késő szobát foglalni és biztosítani a kellemes nyári emlékeket. Térjen haza barnán, kipihenten és egészségesebben tőlünk! A kiegyensúlyozott egészségi és lelki állapot eléréséhez nincs jobb egy hosszúra nyúló, nyári wellness pihenésnél, de előre is gondolkodhat az őszi szünet idejére. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén és ne késsen le a hotel szabad szobáiról!

A közvetlenül foglaló vendégeink garantáltan a legjobb feltételeket találják. Nem kérünk előleget és díjmentesen bármikor módosítjuk foglalásukat. Gondoljanak időben nyaralásukról és ne maradjanak le legjobb helyeinkről. Szállodánk szolgáltatásait SZÉP kártyával is fizetheti!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.