fbpx

Töltse a nyaralását Hajdúszoboszlón, vízközelben!

Töltse a nyaralását Hajdúszoboszlón, ahol a pihenés, a szórakozás és a gyógyulás is egyetlen helyen megtalálható!

A nyaralását mindenki máshogyan képzeli el, ki aktívabban, ki pedig átadva magát a teljes feltöltődésnek. Jól van ez így, hiszen az a fontos, hogy a céljaival harmonizáló desztinációt megtalálja a nyaraló. Az ország egyik legnépszerűbb fürdővárosa felé azok az utazók váltanak vonatjegyet, akik inkább a feltöltődést részesítik előnyben. A vízközeli programokból itt nincsen hiány, a forró nyárban pedig nincs is ennél ideálisabb időtöltés. Ne hagyja ki Hajdúszoboszlót, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma várja a felüdülni vágyó vendégeket!

Híres termálvíz, népszerű programok

Itt minden megvan ahhoz, hogy kikapcsolódjon és egy kicsit a testi és lelki jólétével is komolyabban törődjön. A városban egy évszázada ismert termálvíz tölti meg a gyógymedencék és az élmény fürdők medencéinek vizét. A víz nemcsak csodás hatásokkal bír, de kiemelkedő színvonallal is rendelkezik, ezt jelzi a hivatalosan elnyert minősítése is.

1925-ben fedezték fel, hogy a föld mélye értékes termálvíz forrást rejt. A meleg, jellegzetes illatú és jótékony hatású víz volt az elindítója a mára virágzó fürdőturizmusnak.

Strand, élményfürdő, aquapark, uszoda, wellness, ennyi formában élvezheti valaki a gyógyító és feltöltő fürdőzést Hajdúszoboszló híres komplexumában. A termálvízből máshová is jut, így a Hotel Barátság beltéri és kültéri, saját wellnessrészlegében is megmártózhatnak benne az itt megszálló vendégek.

A fürdőzés mellett múzeumok, tájház, színes építészeti stílusban épült templomok és megannyi szabadidős tevékenység várja a nyaralókat Kelet-Magyarország népszerű üdülővárosában és a környékén.

A Hotel Barátság három csillagos wellness hotele a vendégektől kiváló értékeléseket gyűjtött már be. Ismerkedjen meg Ön is azzal a páratlan élménnyel, amiben minden, nálunk megszálló vendégnek része van! A szállásfoglalás egyszerű, de a lemondás is ingyenes, ha esetleg valami közbe jönne és el kellene halasztani az utazást hozzánk.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.