fbpx

Együttműködésünk a Ments Életet Alapítvánnyal

Szeretne Ön is egy súlyosan beteg kisgyermek számára egy kis örömöt csempészni a küzdelmes hétköznapokba? Olyan mosolyt varázsolni az arcára, amely nem csak számára, de az Ön számára is egy felejthetetlen és életre szóló élményt ad? Szeretne gy kislány, kisfiú szemében Ön is igazi hőssé válni hőn dédelgetett álma megvalósításában?

A Hotel Barátság és a Ments Életet Alapítvány közösen, a “Váltsd valóra Te is egy beteg gyermek álmát” program keretein belül, súlyosan, életet veszélyeztető, beteg  gyerekek titkos vágyait, álmait támogatja, hogy egy kis fényt vihessünk a betegség elleni küzdelembe töltött hétköznapjaikba.

Hogyan lehet Ön is Álomvarázsló?

Vendégeink kérésére a szobaszámlájukra a számla rendezésekor egy 300.-Ft-os támogatási tételt helyezünk el, amellyel támogatják a beteg gyermekek gyógyulását. A támogatásokból befolyt összeget havonta a Ments Életet Alapítványnak utaljuk át, amelyből az alapítvány valóra váltja sok-sok beteg gyermek álmát.

A recepció előtt kihelyezett perselyben összegyűjtött támogatásokat szintén havonta utaljuk az alapítványnak.

Amennyiben magasabb összeggel is szeretnének segíteni a Ments Életet Alapítvány számlaszámára: 10702019-67010941-51100005 is utalhatnak közvetlenül.

A Ments Életet Alapítvány elérhetőségei és bővebb információk az alapítvány weboldalán és facebook oldalán találhatóak.

Ments Életet Alapítvány

Köszönjük, hogy támogatja törekvéseinket!

Hotel Barátság logo