fbpx

MEGÚJULUNK!

 

Szállodánk csapata törekszik arra, hogy a Hotel Barátság legyen az a hajdúszoboszlói szálloda, ahol folyamatosan valami újdonság várja a vendégeinket. Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. A vendégek megváltozott elvárásainak figyelembevételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a designt egy meghitt otthon hangulatával.

Hitvallásunk, hogy vendégeink egyre többet és jobbat kapnak a pihenésük eltöltéséhez az átlagos szállodai szolgáltatásokhoz viszonyítva.

Megújulás folyamata

Szállodánk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és az innováció tekintetében. Ennek jegyében egy felújítási és megújulási programot indítottunk útjára, melynek első szakaszában megújul a külső wellness részlegünk*, valamint az iszapkezelő helyiségünk. A felújítási program egy többlépcsős projekt, amely vendégeink magasabb fokú megelégedését és kényelmét szolgálja.

A megújulási folyamat azonban ezzel még nem ér véget, folytatódni fog, valamint további sok izgalmas ötlet vár megvalósításra, hogy a jövőben is új élményeket tudjon biztosítani a szálloda visszajáró és új vendégei részére. Kövesse az eseményeket honlapunkon és közösségi oldalunkon, ahol további információkkal és érdekességekkel is szolgálunk majd!

Bármilyen kérdés esetén elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésükre.

Megújulás infografika

*A külső wellness rész felújítása alatt a belső termál csarnokot zavartalanul használhatják vendégeink.

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az iszapkezelő helyiségünk felújítása 2019.02.12-03.10. között zajlik. Ebben az időszakban iszappakolást nem áll módunkba biztosítani. Egyéb kezeléseket zavartalanul felvehetik vendégeink. Megértésüket köszönjük.