fbpx

Ilyen szempontok alapján tervezzen konferenciaszervezést Hajdúszoboszlón!

Bízza a konferenciaszervezést Hajdúszoboszlón a mi wellness hotelünkre! Hotelben rendezvényt tartani? Egy ilyen vállalkozás sikerre van ítélve.

A konferencia olyan rendezvény, ami a kulturális, tudományos vagy éppen üzleti témákat állítja a középpontba egy vagy több nap erejéig. Olyan, jelentős eseményről van szó, ahol a vendégek szervezett programokon tudnak részt venni. Korántsem mindegy, hogy mi a kijelölt helyszíne a konferenciának. A hotel kiválasztásában számos szempontot sorra kell venni.

Mikor megfelelő egy hotel, mint konferencia helyszín?

1. A létszám és a hely kapacitásának kérdése:

Mindenekelőtt fontos pontosítani a résztvevők számát. A hotelben rendelkezésre kell állnia olyan teremnek, ahol minden meghívott számára elegendő hely van. Az előadóknak központi helyre kell kerülniük, hogy minden székről jól láthassák őket. A természetes fénnyel jól megvilágítható, akár több órás tartózkodáshoz is ideális teremben lehet egy hasonló kaliberű eseményt megtartani.

2. A megközelíthetőség kérdése:

Mivel sok résztvevő valószínűleg más településekről érkezik majd járművekkel, szükség van a parkoláshoz elég nagy méretű parkolóra is, lehetőleg séta távolságra az épülettől. Nem hátrány, ha maga a hotel is könnyen megközelíthető, nagyobb településen helyezkedik el.

3. A vendéglátás kérdése:

Az étel és a frissítő elfogyasztása a konferenciák egyik fénypontja és nem utolsósorban a kapcsolatépítés ideje is. Jó pont, ha a hotel megbízható catering kapcsolatokkal rendelkezik vagy a saját konyhát is tud mozgósítani a vendéglátás érdekében.

4. A költségvetés kérdése:

Hiába van meg minden egy rendezvényhelyszínben, ha túl magasak a díjak. Bele kell kalkulálni az összes, szóba jöhető költséget, majd a hoteltől egyedi ajánlatot kérni és elfogadni, ha az még belefér a keretbe.

5. A felszerelés kérdése:

A konferencia lényege a színvonalas előadás, amihez nem elég egy tágas terem. Az a hotel élvez elsőbbséget az ügyfelek körében, ami komplett rendezvény felszerelést is tud biztosítani.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat hotelünkről, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.