fbpx

Legyen mindenki számára élvezetes a konferencia, szervezze több napra az eseményt! Hajdúszoboszlói hotelünk tökéletes szálláshelyet kínál.

A konferenciák lényeges események a különböző vállalatok, szervezetek, alapítványok körében. Az azonos érdeklődésű és területen dolgozó emberek itt is tudnak találkozni, tapasztalatot cserélni, ezen felül pedig lényeges szakmai kérdéseket is megvitathatnak. Az előadásokon keresztül tájékozódhatnak az újdonságokról is, így felfrissíthetik tudásukat, és naprakészek maradhatnak.

A szervezők részéről gyakran felmerülő kérdés az eseményekkel kapcsolatban, hogy egy vagy többnapos rendezvénnyel számoljanak? Tény, hogy megvannak az egy napos eseményeknek is az előnyeik, azonban bizonyos helyzetek megkövetelhetik azt, hogy legalább kettő, három napot szánjanak a szervezők erre.

A többnapos konferencia előnyeiről

A többnapos konferenciák egyértelmű előnye az, hogy a résztvevők nem veszhetnek el az információk halmazában. Az előadások között vannak kellő mennyiségű szünetek, amik alatt a vendégek megemészthetik a hallottakat, így pedig azok jobban is rögzülhetnek számukra.

A többnapos események lehetőséget biztosítanak arra is, hogy akár a befogadó várost is felfedezzék a résztvevők, így ők tulajdonképpen egy kisebb üdülést is kaphatnak ajándékba a szervezőktől.

Konferenciaszervezés Hajdúszoboszlón, ahol garantált a felüdülés

Hajdúszoboszlót a többségnek nem kell bemutatni, hazánk egyik legkedveltebb fürdővárosa, amelynek híre egészen külföldig is eljutott. Évről évre rengetegen érkeznek a városba azért, hogy gyógyuljanak, feltöltődjenek energiával.

A konferenciaszervezés Hajdúszoboszlón egy igazán kiváló döntés, amellyel valóban kedvezhet a vendégeknek. A város, és a szállodánk is alkalmasak ahhoz, hogy többnapos rendezvénnyel számoljon.

Itt mindent adott a pihenéshez és a sikeres konferencia lebonyolításához, így Ön egy valóban eredményes rendezvényt biztosíthat.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket bizalommal a részletekért, és adja le foglalását mihamarabb a tervezett időpontra!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.