fbpx

Kikapcsolódás SZÉP-kártyával, Hajdúszoboszlón!

SZÉP kártya elfogadó hotelt keres?

Már meg is találta! Kapcsolódjon ki nálunk a nyári szabadsága alatt!

A SZÉP-kártya régóta jelenti a cafeteria-juttatások egyszerű kifizetését a munkáltatók, és azok könnyű felhasználhatóságát a munkavállalók számára. A különféle felhasználási célokra elkülönített összegek tényleges felhasználása azonban kissé nehézkes volt, ám jelenleg – és még az év végéig is – az alszámlák között átjárhatóságot biztosítanak az ezzel kapcsolatos, legutóbbi rendeletek, így gyakorlatilag a SZÉP-kártyán szereplő teljes összeget arra lehet elkölteni, amire annak tulajdonosa szeretné. Mivel e rendeletek alapján a munkavállalóknak adható összeg is megduplázódott, rengetegen készülnek arra, hogy egy SZÉP-kártya elfogadó hotelben töltsék a nyári szabadságukat.

Természetesen SZÉP-kártya elfogadó hotelt találni nem nehéz, hiszen számos szálloda és panzió elfogadja ezt a fizetési módszert; a különbség inkább az árakban, a szolgáltatásokban és azok minőségében, valamint az elhelyezkedésben keresendő. Hiába a Balaton a magyar tenger, sokan térnek vissza a balatoni nyaralásukból keserű szájízzel, hiszen igen komoly összegeket lehet otthagyni csak a szállásra, és akkor a szolgáltatásokról, vagy az étkezésről még nem is ejtettünk egyetlen szót sem. Aki nem szeretné a SZÉP-kártyája teljes összegén túl még a megtakarításai nagy részét is a nyaralására költeni, annak érdemes másfelé keresgélnie – például Hajdúszoboszlón.

A hajdúszoboszlói Hotel Barátság idén is vár mindenkit, aki kényelmesen és kellemesen szeretné eltölteni nyári szabadságát, ám nem szán rá vagyonokat! Aki bennünket választ, az egy olyan SZÉP-kártya elfogadó hotelben szállhat meg, és pihenheti ki az éves fáradalmakat, amelybe bizonyosan visszatér majd a későbbiekben is. SZÉP-kártya elfogadó hotelünk árai kedvezőek, szobáink kényelmesek, szolgáltatásaink pedig minőségiek, így Önnek is megéri bennünket választania!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége SZÉP kártya elfogadó hotelünk szolgáltatásaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A közvetlenül foglaló vendégeink garantáltan a legjobb feltételeket találják. Nem kérünk előleget és díjmentesen bármikor módosítjuk foglalásukat. Közvetlenül mindig a legolcsóbb.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.