+36 52 558 570 sales@baratsag.hu

Kikapcsolódás Hajdúszoboszlón: igényes szállás kedvező áron!

Vitathatatlan, hogy ha kikapcsolódásról van szó, Hajdúszoboszló az elsők között merül fel úti célként. Rengetegen szeretnének eljutni a városba, nem véletlenül, hiszen sokan kíváncsiak a világhírű termálfürdőre és az Aqua-Palace élményfürdőre. Ezen kívül többféle programlehetőség, látnivaló is található Hajdúszoboszlón és a környéken, amik kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideálisak. Egyeseknek fontos, hogy a városban mindenképp igényes szállást találjanak, kedvező áron. Amennyiben Ön még keresi az elvárásainak megfelelő hotelt a kikapcsolódáshoz Hajdúszoboszlón, ne kutasson tovább, mert megtalálta a tökéletes szállást!

Kedvezményes csomagunk

A legkedvezőbb csomagajánlatunk az őszi és téli szezonra kizárólag a közvetlenül foglaló vendégeinknek. 

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy igazodjunk vendégeink elvárásaihoz. Kikapcsolódása Hajdúszoboszlón emlékezetes és örömteli lesz, garantáljuk, hogy minden percét élvezni fogja a hotelben és a városban eltöltött időnek. Szálláshelyünk barátságos, vidám környezetben várja a vendégeket, ahol az üdülést semmi sem zavarhatja meg. Nálunk a kikapcsolódás Hajdúszoboszlón valóban a gondtalan pihenésről szól. Wellness részlegünkön lehetősége lesz testileg és lelkileg egyaránt feltöltődni, így még az egészségügyi problémáit is maga mögött hagyhatja. Üdülése után teljesen újjászületve térhet haza, így pedig sokkal könnyebben veti majd bele magát a mindennapokba otthon és a munkahelyén. Többféle ajánlat közül is válogathat nálunk, és ami a legjobb, hogy mindegyik bank SZÉP kártyáját elfogadjuk, így igényes szállásunkon valóban kedvező feltételekkel pihenhet. Ha bennünket választ a kikapcsolódáshoz Hajdúszoboszlón, biztosan nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia.

Termálfürdő
Tiffany bár asztalokkal hangulatvilágításban

Legyen szó családi üdülésről vagy romantikus hétvégéről, a kikapcsolódáshoz Hajdúszoboszlón minket válasszon! Weboldalunkon részletesebb információkat is találhat aktuális ajánlatainkról, hotelünkről, szórakozási lehetőségekről és az árakról. A galériában előzetesen megtekintheti, hogy milyen körülmények között is tölti majd kikapcsolódását Hajdúszoboszlón. Biztos lehet abban, hogy a képek meg fogják győzni arról, hogy jól választott. Ha szállást foglalna, vagy kérdései lennének, bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

A szállodánkba közvetlenül foglalók a legjobb feltételekkel tudnak szobát foglalni.

  • Biztos foglalás kockázat nélkül
  • Nem kérünk előleget
  • Ingyenes dátum módosítás
  • Díjmentes lemondás 1 nappal az érkezés előttig

Mint minden weboldal, mi is sütiket használunk a honlapunkon a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében

Kérjük, erősítse meg, ha elfogadja a cookie-kat. Elutasíthatja a követést is, így továbbra is látogathat honlapunkra anélkül, hogy adatokat küldenének harmadik fél számára.