fbpx

Karácsonyi wellness Hajdúszoboszlón!

A karácsonyi wellness ünnepi hangulatba varázsolja az egész családnak! Töltse ez ünnepeket a Hotel Barátságban idén!

A karácsony a legjobban várt ünnepek egyike. Ez a népszerűség persze nem csupán az ajándékozásnak köszönhető, hanem a különleges hangulatnak is, ami ilyenkor beköltözik az otthonokba. A karácsonyt azonban nem csak otthon lehet eltölteni. Ha egy kis társaságra vágyik, de nem szeretne lemondani a karácsonyi hangulatról sem, vendégség helyett válassza a Hotel Barátságot és foglaljon szobát az idei karácsonyi wellnessre!

Ünnepi csomagok

Utolsó szabad szobáink csak a közvezlenül nálunk foglalóknak.

A Hotel Barátságban különleges műsorral készülünk, a Hajdúszoboszlóra érkező vendégeink egyúttal pedig élvezhetik a karácsonyi wellnesst is! A karácsonyi wellnessnek köszönhetően az idegeskedés, rengeteg szervezés, izgalom helyett csak egy valamit kell tennie idén, saját magára és a családjára koncentrálni! Élvezze a hotel ünnepi csomagjának minden nagyszerűségét, vegyen részt az ünnepi műsorban, kóstolja meg az ünnepi menüt és adja át magát a karácsonyi hangulatnak! Mindenről gondoskodtunk annak érdekében, hogy a karácsonyi wellness ne egy otthonról távol eltöltött ünnep legyen, hanem egy közös, kellemes időtöltés teljes, három napon keresztül! A svédasztalos étkezés, az ingyenes animációs programok, a korlátlan wellness használat, a feldíszített hotel és a kedves személyzet is mind ezt a célt szolgálja! Velünk a karácsonyozás új élményét ismerheti meg, akár párban, akár családdal érkezik majd hozzánk!

Ajándékozzon élményeket szeretteinek

Amennyiben azt tervezi, hogy az idei ünnepet nem otthon tölti és szeretne a vendégség minden szervezni valójától is megszabadulni, válassza a karácsonyi wellnesst Hajdúszoboszlón! A Hotel Barátságba még tud foglalni az ünnepi csomagajánlatunkból és biztosítani tudja a helyet saját magának és a családjának! Ne késlekedjen, mert a szabad helyek gyorsan elfogynak! Karácsonyozzon velünk Hajdúszoboszlón a Hotel Barátságban! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, keressen minket bizalommal, ha szüksége van a továbbiakban tájékoztatásra!

Karácsonyi ajándékként vásároljon ajándékutalványaink közül. Ha élményekkel lepi meg szeretteit, a siker garantált.

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. Foglalhat svédasztalos reggelivel vagy félpanzióval.

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.