fbpx

Egy hajdúszoboszlói wellness hétvégén a stresszről is megfeledkezhet!

Egy hajdúszoboszlói wellness hétvégén elfelejtheti a stresszt! Ne engedje, hogy a hétköznapok elhatalmasodjanak az életén, pihenjen nálunk!

A hétköznapi életben már szinte természetes dolognak számít a stressz jelenléte. Azonban nem mindegy, hogy mennyit enged be belőle az életébe, mert a hosszú távon meglévő stressznek nemcsak lelki hatásai, de komoly egészségügyi következményei is vannak. A tartós stressz a szervezetben kortizolt termel, aminek a megemelkedett szintje hatással van az immunrendszer működésére, gyengíti azt. Szükség van arra, hogy pihenjen, feltöltődjön és levetkőzze a mindennapokban Önt érő stresszt. Nincs erre jobb eszköz, mint a wellness! A hajdúszoboszlói wellness hétvégénken minden gondról megfeledkezhet, minden feszültséget feloldhat, arról mi gondoskodunk!

A hajdúszoboszlói wellness hétvége az Ön igényei alapján foglalható. Nem szabunk korlátokat, egy éjszakát vagy hosszabb időszakot is tölthet nálunk. A hétvégéhez sem ragaszkodunk, ha szeretne, hétköznap is wellnessezhet a Hotel Barátságban! A hajdúszoboszlói wellness hétvége szóljon kizárólag a teljes feltöltődésről, a nyugodt kikapcsolódásról és arról, hogy a vendég csak magára tud koncentrálni. Ebben segít a hajdúszoboszlói wellness hétvége minden, igénybe vehető programja és szolgáltatása. A szálláshoz svédasztalos félpanzió jár, a wellness részlegünkben pedig a gőzfürdőtől a szaunán és pezsgőfürdőn át az úszómedencéig minden a kikapcsolódást támogatja a vendégek számára.

Wellness Hétvége

Közvetlenül foglalás a legjobb feltételekkel

A Hotel Barátság Hajdúszoboszlóban hétköznapi vagy hétvégi wellnessre várjuk a vendégeket, akik szeretnének kikapcsolódni egy igényes helyen! Akár egy éjszakára is megszállhat nálunk, ennyi idő is elég lehet ahhoz, hogy új emberként térjen haza! Keressen minket bizalommal, ha érdekli az ajánlatunk! A hotel weboldalán megtalálja a hajdúszoboszlói wellness hétvégéről szóló részletes leírást, azonban kollégáink elérhetőek üzenetben vagy telefonon is. A foglalását intézze a mi segítségünkkel, ne maradjon le a még szabad helyekről és időpontokról!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége húsvéti wellness ajánlatunkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne időpontot és szobát foglalni, forduljon közvetlenül hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Árkalkuláció / Foglalás

Árkalkulációhoz vagy szobafoglaláshoz kattintson a lenti gombra. Írja be a kívánt dátumot és létszámot.

A rendszer automatikusan megmutatja a szabad férőhelyeket és a hozzá tartozó árakat. 

Amint véglegesíti szobafoglalását a rendszerünk azonnal visszaigazolást küld email címére.