fbpx

Hajdúszoboszlói pihenés húsvét után, mert megérdemlik!

Húsvétkor nagyon sok családban szinte egy percig nincs megállás. Egyesek az egész ünnepet utazással, rokonlátogatással vagy éppen vendégfogadással töltik, ez pedig rendkívül fárasztó, és ami a legrosszabb, hogy ilyen körülmények között a családnak nem igazán van lehetősége a közös, meghitt ünneplésre. Amennyiben Önök is gyakran kerülnek hasonló helyzetbe húsvétkor, és szeretnének végre egymással is foglalkozni, közösen kikapcsolódni, jöjjenek el hajdúszoboszlói hotelünkbe, és pihenjék ki az ünnepi készülődést nálunk egy wellness hétvége keretein belül!! 

Hajdúszoboszlói hotelünk wellness hétvége ajánlatával teljes ellátást vehetnek igénybe, és különböző szolgáltatásokat is biztosítunk a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Nálunk egyszerre kényeztetheti a testét és a lelkét, hiszen a wellness szolgáltatásokon felül heti 4 alkalommal esténként élőzenés mulatság is várja a vendégeket, amellett, hogy természetesen a gasztronómiai élvezetek sem maradhatnak ki.

Töltsék a húsvéti készülődés utáni jól megérdemelt pihenésüket nálunk, és foglaljon szobát a családnak hajdúszoboszlói hotelünkben az ajánlat keretein belül! Garantáljuk, hogy száz százalékban elégedettek lesznek velünk, és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak szállodánkban. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Hajdúszoboszlói hotelünk garantálja Önnek a legjobb árakat!

Árkalkuláció és foglalás csak 2 perc. Csak adja meg pihenésének dátumát és létszámot, majd válassza ki a kiszemelt szobatipust.

Lépjen velünk kapcsolatba egyszerűen, csak töltse ki űrlapunkat és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.