fbpx

Hajdúszoboszlói pihenés kényelmesen, biztonságosan, rugalmasan!

A hajdúszoboszlói Hotel Barátság minden dolgozója büszke volt, amiért családias és “Barátságos” környezetet teremtett vendégei részére. Ebben a megváltozott helyzetben még jobban felértékelődött a bizalom egymás iránt. Mindent megteszünk extra higiéniás protokollunk szerint, hogy maximális biztonságban érezzék magukat vendégeink, mint otthonukban.

Vendéglátás biztonságban

Hajdúszoboszlói hotelünkben egy wellness hétvége vagy nyaralás alkalmával bátran használhatják szolgáltatásainkat. A svédasztalos étkezéseink során séfünk, szakácsaink védőfelszerelésben tálalnak Önöknek, hogy minimálisra csökkentsük a más vendéggel történő érintkezést. Nap közben sörkertünkben, éttermünkben kényelmesen fogyaszthatnak elkerülve a tömeget. A biztonságos távolságban elhelyezett asztalaink továbbra is kényelmesen tudják elfogyasztani ízletes ételeinket.

Higiénia, együttműködés

A jelenlegi szabályozások megkövetelik, hogy új üzletszabályzatot és biztonsági előírásokat hozzunk a vendégeink védelmében. A folyamatosan változó szabályok miatt a szabályok is változnak, amelyről tájékoztatjuk információs anyagainkban Önöket. Kérjük együttműködésüket és tájékozódjanak kollégáinktól. Használják kihelyezett fertőtlenítőinket, tartsák a biztonságos távolságokat és jelezzék kollégáinknak észrevételüket, javaslataikat.

Fürdő

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a biztonságos fürdőüzemeltetés és fürdőlátogatás érdekében megfogalmazta a járványhelyzet ideje alatti fürdőzés feltételeit.

– Egyéb rendelkezésig nem üzemeltethetőek a beltéri medencék és létesítmények.
– A veszélyhelyzet időtartama alatt nem üzemelhetnek a töltő-ürítő üzemű medencék. A gyógymedencék töltő-ürítő medencék, mert nem lehet fertőtlenítőszert adagolni a hajdúszoboszlói gyógyvízhez, mert jótékony hatása elvész. Így a gyógymedencék megnyitása kizárólag akkor lehetséges, ha ezt engedélyezik.
Nem üzemelhetnek a veszélyhelyzet ideje alatt a szaunák, a gőzkamrák, valamint a kapcsolódó létesítmények.

Természetesen, amint a szabályozások engedik vendégeink minden szolgáltatásunkat újra birtokba vehetik.

 

Élmények Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói nyaralásuk alkalmával továbbra sem kell lemondaniuk a helyi élményekről. Fedezzék fel, kapcsolódjanak ki a város és a környék látnivalói és szolgáltatásai által. A hoteltől néhány perc sétával elérhető a szabadidőpark, kültéri fitnesz park, múzeum, éttermek, kávézók stb. Az aktív pihenés szerelmeseinek kerékpárutak is rendelkezésre állnak. A hajdúszoboszlói városi fürdő strandrésze és kültéri csúszdapark is várja a családos vendégeket. A biztonságos szolgáltatásokról szállodánkban folyamatosan tájékoztatást kapnak vendégeink.

Töltsék a hosszú bezártság után jól megérdemelt pihenésüket nálunk, és foglaljon szobát a családnak hajdúszoboszlói hotelünkben! Garantáljuk, hogy száz százalékban elégedettek lesznek velünk, és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak Hajdúszoboszlón. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Hajdúszoboszlói hotelünk garantálja Önnek a legjobb árakat!

Árkalkuláció és foglalás csak 2 perc. Csak adja meg pihenésének dátumát és létszámot, majd válassza ki a kiszemelt szobatipust.

Lépjen velünk kapcsolatba egyszerűen, csak töltse ki űrlapunkat és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.